POSLE INCIDENTA SA BEBOM I MIGRANTIMA: Pojačano prisustvo policije u Obrenovcu
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Da građani budu bezbedni

POSLE INCIDENTA SA BEBOM I MIGRANTIMA: Pojačano prisustvo policije u Obrenovcu

Beograd -

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova maksimalno je pojačalo prisustvo policije u Obrenovcu, gde su smešteni migranti, u cilju osiguranja bezbednosti građana, saopštilo je to ministarstvo.

Policija pokušava da identifikuje osobe koje su napale ženu u Obrenovcu, a veruje se da su je napali migranti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti i identifikaciji migranata koje su sinoć oko 19 časova, kako je prijavljeno policiji, napali ženu u Obrenovcu, saopštio je danas MUP.

MIGRANTI POKUŠALI DA OTMU BEBU IZ KOLICA: Napali Obrenovčanku nasred ulice?!

U toku je postupak identifikacije potencijalnih učesnika ovog događaja, a po nalogu nadležnog tužilaštva, policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.Ministarstvo unutrašnjih poslova maksimalno je pojačalo prisustvo policije u Obrenovcu u cilju osiguranja bezbednosti građana, navodi se u saoštenju.

Foto: AP/Ilustracija
Foto: AP/Ilustracija

Policiji je prijavljen napad grupe migranata na ženu sa decom u Obrenovcu, o čemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u toj opštini/ Policiji je prijavljeno da je Obrenovčanku juče u Nemanjinoj ulici u toj opštini napalo nekoliko migranata dok je šetala sa bebom i još dvoje dece, a mediji su preneli izjavu brata napadnute žene da su migranti pokušali da joj otmu kolica sa bebom.

Predsednik opštine Miroslav Čučković rekao je Tanjugu da je od nadležnih organa tražio da se ispitaju sve okolnosti incidenta i dodao da su pojačane snage policije u prihvatnom centru za migrante.Čučković je rekao da je posao nadležnih da obezbede punu bezbednost građana Obrenovca i naveo da su, u skladu sa tim, sprovedene mere koje su naložili ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

"Prva je da se pojačane snage policijske brigade Beograd rasporede u prihvatnom centru i njegovoj okolini, a ministar Vulin dao je naredbu da se izvrši strogi nadzor nad kompleksom centra za migrante", rekao je Čučković.On je rekao da očekuje da tužilaštvo i policija ispitaju sve okolnosti, budući da je u pitanju, navodi, teško krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track