POSLEDNJI SNIMAK: Majka gledala kako joj ubija sina Vuka!

Potresno

POSLEDNJI SNIMAK: Majka gledala kako joj ubija sina Vuka!

Crna Hronika -
Na zapisu se vidi uhapšeni Dimitrije Stevanović (20) kako posle svađe izlazi sa žrtvom iz kafića...

Mirjana Stojiljković, majka ubijenog studenta Vuka Stojiljkovića (22), i mladićev stric, juče ujutru su u sedištu Policijske uprave Niš pogledali snimak iz istrage na kojem se vidi uhapšeni Dimitrije Stevanović (20) kako posle svađe izlazi sa žrtvom iz kafića „kako bi razrešili razmirice pesnicama“.

Nesrećna žena gledala je bukvalno poslednje minute života svog sina, kojem je Stevanović nakon toga četiri puta zario nož u vrat i u stomak, nanevši mu smrtonosne povrede od kojih je Stojiljković preminuo.

Kako se u niškoj javnosti spekulisalo o navodnoj umešanosti još jedne osobe u ubistvo koje se dogodilo 10. februara u Parku Svetog Save, policija je odlučila da uputi porodicu u kompletne nalaze dosadašnje istrage kojom je utvrđeno da za ubistvo postoji samo jedan osumnjičeni i na takav način stane na put spekulacijama.

- Majci i stricu ubijenog studenta medicine prezentovan je snimak nadzornih kamera sa kafića na kojem se vidi kako Vuk i Dimitrije, koji su sedeli za odvojenim stolovima, izlaze iz kafića. Takođe postoji izjava svedoka koji je video da se samo dvojica mladića tuku, a nađeni nož i tragovi na mestu ubistva ukazuju na uhapšenu osobu, dok tragovi nekog trećeg lica nisu nađeni - kaže naš izvor blizak istrazi.Zabuna je nastala zbog Miloša S, sina vlasnika najpoznatijeg hotela u Nišu, za kojeg se po navodima pojedinih medijama pronela vest da je umešan u zločin.

- Uhapšeni Stevanović je posle ubistva pobegao sa mesta zločina i uhapšen je kasnije u naselju Mramor. U međuvremenu je kontaktirao sa pomenutim Milošem telefonom sa kojim je prijatelj i ispričao mu je šta se desilo. Zbog toga smo od tog momka svakako te iste noći uzeli iskaz, jer smo pretpostavili da ima saznanja o tome šta se dešavalo, ali nijedan trag u istrazi ne upućuje da je i bio umešan u ubistvo. Stevanović je priznao delo i kao motiv naveo međusobnu netrpeljivost koja je trajala već neko vreme i to veče kulminirala je mrkim pogledima u kafiću - kaže izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track