Prikaži najnovije vesti
Bačka, oduzeta imovina,

Poslodavci ponudili 130 radnih mesta u Bačkoj Palanci

Srbija 31

BAČKA PALANKA - Na drugom ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja u Bačkoj Palanci, 31 poslodavac ponudio je 130 novih radnih mesta, za više od 1.000 zainteresovanih učesnika

BAČKA PALANKA - Na drugom ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja u Bačkoj Palanci, 31 poslodavac ponudio je 130 novih radnih mesta, za više od 1.000 zainteresovanih učesnika.

Najtraženiji su poslovi terenskih komercijalista, zastupnika i savetnika osiguravajaćih i izdavačkih kuća i banaka, diplomiranih ekonomista, pravnika i arhitekata, ali su ponuđena i radna mesta u proizvodnji za nekvalifikovane i kvalifikovane varioce, bravare i građevince.

Među učesnicima Sajma je i Prekršajni sud u Bačkoj Palanci koji je tražio sekretara suda i dva sudiijska pomoćnika, a novosadski "Autoplast" i "Agrogrnja" u Pivnicima ponudili su radna mesta direktora tih deoničarskih društava.

- Pozivi za ovaj Sajam upućeni su na oko 400 adresa u evidenciji nezaposlenih (tri puta više od ponuđenih slobodnih radnih mesta), ali i svim zainteresovanim, pa se na Sajmu prijavilo i više od 1.000 učesnika, izjavio je šef Službe Nacionalne službe za zapošljavanje u Bačkoj Palanci Dragan Perić.

Prema njegovim rečima, u toj vojvođanskoj opštini, sa oko 65.000 stanovnika, ima 8.000 nezaposlenih.
 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 0 komentara