Poslodavci ponudili 130 radnih mesta u Bačkoj Palanci

Srbija

Autor:

BAČKA PALANKA - Na drugom ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja u Bačkoj Palanci, 31 poslodavac ponudio je 130 novih radnih mesta, za više od 1.000 zainteresovanih učesnika

Bačka, oduzeta imovina,

BAČKA PALANKA - Na drugom ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja u Bačkoj Palanci, 31 poslodavac ponudio je 130 novih radnih mesta, za više od 1.000 zainteresovanih učesnika.

Najtraženiji su poslovi terenskih komercijalista, zastupnika i savetnika osiguravajaćih i izdavačkih kuća i banaka, diplomiranih ekonomista, pravnika i arhitekata, ali su ponuđena i radna mesta u proizvodnji za nekvalifikovane i kvalifikovane varioce, bravare i građevince.

Među učesnicima Sajma je i Prekršajni sud u Bačkoj Palanci koji je tražio sekretara suda i dva sudiijska pomoćnika, a novosadski "Autoplast" i "Agrogrnja" u Pivnicima ponudili su radna mesta direktora tih deoničarskih društava.

- Pozivi za ovaj Sajam upućeni su na oko 400 adresa u evidenciji nezaposlenih (tri puta više od ponuđenih slobodnih radnih mesta), ali i svim zainteresovanim, pa se na Sajmu prijavilo i više od 1.000 učesnika, izjavio je šef Službe Nacionalne službe za zapošljavanje u Bačkoj Palanci Dragan Perić.

Prema njegovim rečima, u toj vojvođanskoj opštini, sa oko 65.000 stanovnika, ima 8.000 nezaposlenih.
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!