POSTIGNUT DOGOVOR: Maja Žeželj prešla na kanal N1
Foto: Dragan Kadić

Transfer

POSTIGNUT DOGOVOR: Maja Žeželj prešla na kanal N1

Stars -
Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logičan korak u mojoj karijeri, iako mi je žao što se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci, rekla je voditeljka

Voditeljka Maja Žeželj, jedno od zaštitnih lica RTS postigla je dogovor o angažovanju na novom kanalu N1, prvom regionalnom dvadesetcetvoročasovnom informativnom kanalu, koji počinje sa emitovanjem programa na proleće 2014. godine.

Maja Žeželj je izuzetan medijski profesionalac posvećen Informativnom programu od 1991. godine.

Prelazak na N1 novi je profesionalni izazov i sasvim logičan korak u mojoj karijeri, iako mi je žao što se, nakon 8 godina, rastajem sa kolegama koji su sjajni profesionalaci. Sigurna sam da ću biti deo ekipe koja će napraviti značajan korak u postavljanju novih standarda u informativnom programu”, izjavila je Maja Žeželj.

N1 je potpisao partnerski sporazum sa Turner Broadcasting System Europe Limited, maticnom kompanijom CNN International-a, sto ga cini ekskluzivnim partnerom CNN-a u regionu. N1 će emitovati program iz tri velika informativna produkcijska centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu.

“Veoma nam je drago sto se Maja Zezelj pridruzuje mrezi N1 kao prezenter vesti u programu za Srbiju. Njeno iskustvo, kredibilitet i permanentna orijentacija ka informativnim sadržajima, biće značajni za našu televiziju i buduće gledaoce”, izjavio je Brent Sadler, generalni direktor N1 kanala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track