POTERA: Crnogorac ubica Mutavog krije se u Beogradu?!
Foto: Damir Dervišagić

Potraga za M. Š. zbog atentata

POTERA: Crnogorac ubica Mutavog krije se u Beogradu?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija je identifikovala i traga za M. Š. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića (29), zvanog Sale Mutavi, otkrili su crnogorski mediji.

Kako navode, M. Š., koji ima dosije i povezuje se sa čuvenom „zagoričkom grupom“, prema informacijama koje imaju, krije se u Beogradu, i to u takozvanim štek stanovima.Zaplena pištoljaAleksandar Stanković, podsetimo, ubijen je 13. novembra u Bačvanskoj ulici u Beogradu. On je s telohraniteljem izašao iz teretane i seo u automobil kad su dvojica napadača otvorila vatru na njega i za samo nekoliko sekundi ispalila 60 metaka iz kalašnjikova. Prema nezvaničnim informacijama, jedan pravac istrage ove likvidacije vodi upravo ka Crnoj Gori i obračunu njihovih klanova zbog prevlasti na narko-tržištu.

- Pojedini prijatelji ubijenog Stankovića ispričali su da je sarađivao s „kavačkom grupom“ iz Kotora. Sumnja se i da im je pomagao kad se njihov sukob sa suparničkim klanom preselio u Srbiju - navode njihovi izvori i podsećaju da je upravo čovek blizak „kavačkom klanu“ nedavno ranjen u Novom Sadu.Kako navode, M. Š. je ove godine privođen u podgoričku policiju pošto su u njegovom blindiranom automobilu pronađena dva repetirana pištolja sa po 15 metaka. Međutim, brzo je pušten na slobodu, pošto je njegov drug izjavio da su pronađeni pištolji njegovi, a ne M. Š.Opsežna istragaPolicija je u prethodne dve nedelje saslušala veliki broj ljudi koji bi mogli da dovedu do hapšenja svih umešanih u ubistvo vođe navijača Partizana.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track