Uznemirujući snimci brutalne tuče dve grupe mladića

Potresan snimak: Ubistvo navijača Rada!

Crna Hronika

Snimci nepoznatog autora, koji obiluju nasilnim i uznemirujućim scenama, snimljeni su očigledno mobilnim telefonom i prikazuju međusobni obračun dve grupe mladića u pijanom stanju, koji su se gađali kamenicama i flašama, a potom se fizički obračunavali

ubistvo, ubijen navijač Rada, Dušan Grijak, Jutjub, Rad

BEOGRAD - Potresno!

Na "Jutjubu" su se pojavili video-snimci brutalne tuče u bašti restorana i na parkingu beogradskog Centra "Sava", 10. juna u zoru, kada je iz vatrenog oružja upucan Dušan Grijak, vođa "Nomada", jedne od frakcionaških grupa navijača fudbalskog kluba Rad.

Kako prenose mediji, na dva video-snimka prikazuju se uznemirujući snimci brutalne tuče dve grupe mladića, kada je upucan Grijak, koji je od posledica ranjavanja preminuo u Urgentnom centru. Grijak je imao 24 godine i preminuo je od posledica ranjavanja u Urgentnom centru posle desetak dana.

Snimci nepoznatog autora, koji obiluju nasilnim i uznemirujućim scenama, snimljeni su očigledno mobilnim telefonom i prikazuju međusobni obračun dve grupe mladića u pijanom stanju, koji su se gađali kamenicama i flašama, a potom se fizički obračunavali.

Mediji su u mahom šturim izveštajima, precizirali da je nepoznati počinilac ispalio metak u Grijakovu desnu stranu grudi, ali da je nepoznato ko ga je i zbog čega ranio.

Identifikacija svih učesnika tuče i ubistva je u toku.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (63)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Сима бре

  Сима бре

  А ти их то као оправдаваш? Па да, личе ми на фине момке који једва чекају да их позову са бироа за запошљавање. Њих би требала држава да запосли, на пример у Колубари да ноктима копају угаљ. Кад победе багер, могу ма текму да навијају као сав нормалам свет. Тежак рад лечи те убилачке нагоне.

  196 Odgovori 
 • delija

  delija

  To su ti veliki Srbi i vernici koji ne mogu da odu na Veliki petak na tekmu, jer kao satro sa porodicom slave praznik, ali im zato nije problem da ubijaju ljude, da diluju drogu, da se biju i bodu nozevima. Sramotno je njih nazivati navijacima. Ja sam pravi delija koji je uvek tu za svoj klub i stidim se sto delim tribinu sa ovoakvim dripcima!

  182 Odgovori 
 • Moamer Gadafi

  Moamer Gadafi

  Svaka cast, kao da sam ja napisao. Te, tzv. navijace (koji ustvari i nisu pravi navijaci), taj sljam drustva, pravac-rudnik.
  Rad oplemenjuje.

  132 Odgovori 

Poslednji komentar

 • bodi bilder

  bodi bilder

  Zasto li se ovi ljudi ubijaju?? Dali imaju razloga?? Ove navijacke grupe: Delije,Grobare i ostale treba zabraniti i obelezja im zabraniti.

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!