Povoljne cene analiza u laboratoriji INEP na Slaviji

Beograd

Autor:

Novootvorena laboratorija Instituta za primenu nuklearne energije (INEP) na Slaviji vrši analize hormona (reproduktivni, hormoni štitaste žlezde i drugi), tumorskih markera, imunoloških, biohemijskih i hematoloških parametara i mikrobiološkog materijala, rekla je doktorka Jasminka Miloradović, specijalista kliničke biohemije.

laboratorija inep, jasminka miloradović, analize, cene

BEOGRAD - Novootvorena laboratorija Instituta za primenu nuklearne energije (INEP) na Slaviji vrši analize hormona (reproduktivni, hormoni štitaste žlezde i drugi), tumorskih markera, imunoloških, biohemijskih i hematoloških parametara i mikrobiološkog materijala, rekla je doktorka Jasminka Miloradović, specijalista kliničke biohemije.

Ona je kazala da se uzorci biološkog materijala (krv, urin, semena tečnost, feces i drugo) analiziraju korišćenjem in vitro dijagnostičkih sredstava (IVD), koja omogućuju merenje koncentracije hemijskih i biohemijskih komponenti, brojanje ćelija, merenje fizičkih osobina, ispitivanje ćelija i drugih struktura pod mikroskopom.

Miloradovićeva je dodala da su u laboratoriji dostupni i test za dokazivanje trudnoće i test za određivanje plodnih dana u urinu, u čijoj proizvodnji INEP ima višedecenijsko stručno znanje i iskustvo.

Ono što je bitno za sve korisnike usluga ove laboratorije jeste da su cene za pojedine analize značajno niže u odnosu na druge laboratorije u gradu.

- Laboratorija INEP-a jedina u Srbiji radi antitela na acetilholinske receptore (ACR), analizu koja služi za dijagnostiku neurološkog oboljenja miastenije gravis - istakla je Miloradović.

Za sada, kako je Tanjugu rekla Miloradović, usluga vađenja krvi u kućnim uslovima se obavlja u Zemunu i Novom Beogradu, a planira se i u centru grada kada se u potpunosti prepoznaju potrebe korisnika usluga u tom reonu.
Pored laboratorijskih ispitivanja, Institut za primenu nuklearne energije obavlja naučno-istraživačku i proizvodnu delatnost.

Miloradovićeva je navela da su oblasti istraživanja endokrinologija, imunologija, biologija reprodukcije, metabolizam, glikobiologija, radioekologija i agroekologija.

 - Naučno-istraživački rad se realizuje u okviru nacionalnih projekata, koje finansira Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, kao i međunarodnih projekata - kazala je Miloradovićeva.

Ona je istakla da kvalitet rada laboratorije INEP-a garantuju primena standarda kvaliteta ISO 9001, kao i akreditacija prema standardu ISO/IEC 17025, dugogodišnje iskustvo u laboratorijskom radu, dobra obučenost kadra, kao i primena savremene opreme u izradi analiza.

Laboratorija se nalazi u Ulici Svetozara Markovića br. 44, radno vreme radnim danima je od 8 do 20, a subotom od 8 do 12 sati, a građani sve dodatne informacije mogu dobiti na telefon: 011/ 36-222-94.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mary

  mary

  napokon da su u gradu,dostupni bolesnima a ne u onoj zabiti Zemuna.Sa njima sam godinama saradjivala zbog raznih testova i uvek sam bila zadovoljna,samo me ubijao put u Zemun,dok sam zadnji put odnela sa uputom iz k.c.s. krv na Torlak i rezultat cekam od marta a kad god nazovem tel. odrzemi predavanje kako je to skupa analiza i da sam srecna sto je ... više rade djabe? Kako djabe kad to placa
  socijalno iz grada u kom zivim,u junu sm prestala da ih zovem jer ako nisu uradili za tri meseca nece nikad a tu istu analizu VMA radi 24 sata ?!

  19 Odgovori 
 • JA

  JA

  Pa gde pisu cene?ssU naslovu pise da su povoljne cene, a nigde u tekstu nepise kolike su!
  Lepa reklama, naravno da niko nece reci da ima nepovoljne cene :) a posto nisu navedene - znaci da deru po usima...

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • JA

  JA

  Pa gde pisu cene?ssU naslovu pise da su povoljne cene, a nigde u tekstu nepise kolike su!
  Lepa reklama, naravno da niko nece reci da ima nepovoljne cene :) a posto nisu navedene - znaci da deru po usima...

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!