POVREĐENA KRALJEVČANKA SE OPORAVLJA: Ljiljana samo trepće i pokušava nešto da kaže
Foto: Zorana Jevtić

NADA

POVREĐENA KRALJEVČANKA SE OPORAVLJA: Ljiljana samo trepće i pokušava nešto da kaže

Društvo -
Suprug povređene Kraljevčanke Aco Pavlović nije prestajao da plače kad ju je ugledao nemoćnu u bolnici. Ona se trudila, ali nije mogla da progovori, priča njihov kum Dejan Solunac

BEOGRAD - Kraljevčanka Ljiljana Atanasković Pavlović, koja je teško povređena u terorističkom napadu u Parizu 13. novembra, probudila se iz kome posle petnaest dana i prve reči pokušala je da izgovori u trenutku kad je ugledala svog supruga Acu Pavlovića.On se takođe oporavlja od rana zadobijenih prilikom napada terorista, a njihov venčani kum Dejan Solunac prisustvovao je Acinoj poseti Ljiljani tog dana kad se probudila iz kome u bolnici Salpetrije.- Bila je ošamućena od anestezije u kojoj je bila, vidi se da je u šoku od svega jer verovatno tek sad postaje svesna šta joj se desilo. Tražio sam od nje da trepće ako me čuje, što je ona i uradila. Plakala je, bila je jako potresena - priča Dejan i dodaje da ju je Aca posetio u četvrtak i da nije smeo dugo da se zadržava.- Doktori mu nisu dali da se zadržava zato što ne sme da se nervira niti da bude pod stresom dok mu traje oporavak. Tešio sam ga, ali nije mogao da suzdrži suze - prepričava Dejan.

Sada se nalaze u različitim bolnicama... Ljilja i Aco nekoliko dana pre terorističkog napada
Sada se nalaze u različitim bolnicama... Ljilja i Aco nekoliko dana pre terorističkog napada

Ljiljanina majka Snežana Atanasković kaže za Kurir da se i dalje plaši za ćerkin život.- Jako mi je teško što nisam uz nju. Nemam para za kartu da dođem do nje. Boli me sve to što ona preživljava i što ne mogu da je zagrlim. Ne dao bog nikom da doživi ovako nešto. I dalje mislim na najgore, biće to težak oporavak, ne spavam otkad se sve to desilo, samo mislim na svoje luče - priča kroz suze Ljiljanina majka.(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track