Kurir ekskluzivno saznaje

Pred hapšenjem bivši ministar iz DS

Politika

Autor:

Sledeće nedelje mogao bi da bude uhapšen bivši ministar iz Demokratske stranke zbog malverzacija i korupcije, tvrdi izvor Kurira

hapšenje, ministar, DS, demokrata

BEOGRAD - Uskoro hapšenja!
Već sledeće nedelje mogao bi da bude uhapšen jedan bivši ministar iz Demokratske stranke zbog malverzacija i korupcije, saznaje Kurir od funkcionera iz vrha sadašnje vlasti.

- Mogu da kažem da će to biti prilično spektakularna vest. Odlučni smo da se uhvatimo u koštac sa organizovanim kriminalom. To će biti bivši ministar i funkcioner DS, ali u ovom trenutku ne mogu da otkrijem njegovo ime. Poznato je svima da ima putera na glavi, i to znaju i ljudi iz DS. Razumljivo je da o imenima još uvek ne može javno da se priča, ali tužilaštvo i policija već dugo imaju sve podatke - ispričao je izvor Kurira, koji - kako je rekao, iz opravdanih razloga - nije želeo da otkrije identitet.

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala, nije želeo da komentariše ovu informaciju, ali nam je u njegovom kabinetu rečeno da takve informacije ne mogu da objavljuju jer je to državna tajna.

- Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni - bilo je sve što su nam rekli u Vučićevom kabinetu.

Vučićev kabinet: Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni zoom Vučićev kabinet: Takve informacije ne mogu da se otkrivaju jer se radi o državnoj tajni

Nikolić najavio hapšenja

Da će avgust biti vruć kada je u pitanju sudbina pojedinih političara, nedavno je najavio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavivši da će borba protiv korupcije i kriminala biti odlučna, oštra i opasna i da je moguće da će Srbija dobiti svog Sanadera.

- Videćemo ko je koliko umešan, ne mogu sad da kažem da ćemo dobiti Sanadera, ali može da se desi. Ne treba proganjati bivše - rekao je Nikolić, ali i poručio da će sigurno biti organizovana „hajka“ na kriminal.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (106)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • opasnazona

  opasnazona

  A onda ce taj ministar ili ta stranka da iznese neke nove informacije o nekom bivsem ministru iz SPS-a ili URS-a za koga su cutali, i tako ce nastati haos. Vrana je poznata po vadjenju ociju, ali vrana vrani ne vadi oci, tako da cisto sumnjam u tu najavu.

  138 Odgovori 
 • elpida

  elpida

  Vucicu,narod Srrbije,ne ocekuje,spektakularnu vest,vec hapsenje javno,kao sto sto je bilo hapsenje Dzajica i Cvetkovica,i ne samo jednog ministra,vec podosta njih,jer je vecina,sa puterom,na glavi.Ja,licno,mislim ,da je to zamajavanje naroda,ali ti tako kazes,,,,,pa da ti verujemo na rec.

  129 Odgovori 
 • Бобан Милетић Бапси

  Бобан Милетић Бапси

  Сви , сви , сви !!! Само немој после да испадне као и до сада - ГРЕШКА ?! Па још и одштету ( вишемилионску - у еврима ) да му плаћамо ?! Кад хапсите , хапсите - али СТВАРНО !!!

  123 Odgovori 

Poslednji komentar

 • jelena

  jelena

  Hahahahaha mislis na ono, da ste manje kraduckali pa da vam se progleda kroz prste, ali mnogo ste krali... A on je opet ministar

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!