KRAGUJEVAC

PREVARA: Advokat Elektrošumadiju olakšao za 1.730.000 dinara

Crna Hronika

Autor:

Kragujevačka policija sumnjiči advokata Zorana M. da je falsifikujući punomoćja u sporu sa Elektrošumadijom "zastupao" i 15 umrlih id a je s računa ove fimre skinuo 1.730.000 dinara na ime pravosnažnih presuda

policija, policajci, policijski auto, patrola, ilustracija

KRAGUJEVAC - Kragujevački advokat Zoran M. (46) uhapšen je zbog sumnje da je preduzeće "Elektrošumadija" oštetio za 1.730.000 dinara.

Uhapšeni advokat se tereti da je od aprila 2010. do oktobra 2012. godine izvršnom odeljenju osnovnog suda u Kragujevcu dostavljao predloge da se na osnovu pravosnažnih presuda sa računa "Elektrošumadije" skine novac iako su ta sredstva već bila isplaćena.

On je osumnjičen da je falsifikujući punomoćja u sporu sa Elektrošumadijom "zastupao" i 15 umrlih, saopštila je policija.

Zorana M. se tereti za dva krivična dela zloupotreba poverenja i falsifikovanje isprave.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • vule

  vule

  pola tih advokata sa dzukele cas izuzecima pun ih je novi sad jedna advokatica me je prevarila ,tako da imam skolu ostali koju budu hteli skupo ce platiti naravno sa to sluzi policija advokatska komora i pravosudje pa ako vam se desi budite uporni nista vam drugo nepreostaje !!!

  12 Odgovori 
 • SANJA_BGD

  SANJA_BGD

  Takvi su nasi advokati i sudije!!!

  7 Odgovori 
 • M.P.

  M.P.

  Ovo nije mogao da uradi sam.Imao je nekoga i u sudu i u Elektrosumadiji.Ja cekam dve godine na naplatu troskova od dobijenog spora,a moja advokatica je vracena u sudije,a ja ostadoh da cekam.

  7 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Kg

  Kg

  to je samo vrh ledenog brega sta se radilo u el sumadiji 2009 do sad..sve je radilo kao svajcarski sat direktori iz DSa ,advokati iz dsa i lokalni sud a presude donosene za jedan dan na stetu el sumadije (u zemlji gde sporovi traju po 10 godina)..tako su uzeli bar 10 Miliona eura a ti direktori iz DSa su i danas direktori ..zasto ih SNS ne smenju n ... više e smem ni da pomislim ...mozda i oni hoce da se useme u tu razradjenu semi.

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!