PREVARILA SRBIJU: Adrijana Lima nema srpski pasoš?!
Foto: Printskrin

Samo se slikala

PREVARILA SRBIJU: Adrijana Lima nema srpski pasoš?!

Pop kultura -
Osim fotografisanja u kabinetu, od državljanstva i pasoša ništa nije bilo

Brazilski model Adrijana Lima nema srpski pasoš?!

Naime, posle objave da se Adrijana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić razvode, srpska javnost je odmah poručila da Brazilka vrati naš pasoš. Međutim, iako je srpsko državljanstvo manekenka tražila u kabinetu Ivice Dačića, dokument nijada nije dobila!

Lima i Jarić su 2009. godine i tada je manekenka od Dačića, koji je bio zamenik premijera i ministar policije, zatražila srpsko državljanstvo, a on je obećao da će državljanstvo i pasoš dobiti po ubrzanoj proceduri.

"Procedura je pokrenuta. Aplikantkinja je trebalo da dostavi dokumentaciju, da se odradi nekoliko provera i procedura koje zakon propisuje. Međutim, ona se nikad više nije interesovala za državljanstvo. Osim fotografisanja u kabinetu, od državljanstva i pasoša ništa nije bilo", tvrde saradnici Ivice Dačića.

Jarić (35) i Lima (32) upoznali su se 2006. na zabavi u Los Anđelesu, a verili su se dve godine kasnije, na njen 27. rođendan. Imaju dve ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu, koja ima svega 19 meseci. Njihova imovina procenjuje se na 210 miliona dolara, a prema proračunima, on je više od tri puta bogatiji od svoje žene. Kako prenose strani mediji, Lima je tražila starateljstvo nad njihovim devojčicama.

http://www.youtube.com/watch?v=p9RwWz3zNpM

(Nedeljnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track