Nesreća

Pripiti klinac ubio ženu na pešačkom prelazu

Crna Hronika

Autor:

Jedno vozilo se zaustavilo pre pešačkog prelaza da propusti ženu, kada je na nju naleteo mladić u renou i oborio je. Žena je preminula na licu mesta, a reno se zaustavio se desetak metara dalje

Pripiti klinac ubio ženu na pešačkom prelazu

Još jedna nevina žrtva poginula na pešačkom prelazu

NOVI SAD – Slavica B. (57) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj  nesreći u ponedeljak oko 21 sata u Novom Sadu. Na nju je  na raskrsnici Somborskog bulevara i Ulice Senteleki Kornelija,  naleteo „reno megan kupe“ novosadskih regina pešačkom prelazu stracija koji je vozio 18-godišnji mladić, čiji identitet nije saopšten.

- Po dosadašnjim saznanjima, jedno vozilo se zaustavilo pre pešačkog prelaza da propusti ženu, kada je na nju naleteo mladić u renou i oborio je. Žena je preminula na licu mesta, a reno se zaustavio se desetak metara dalje.

Alkotestom na licu mesta je utvrđeno da je imao 0,7 promila alkohola u krvi – rekao je dežurni istražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić.Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (16)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • NEX

  NEX

  Ovu naciju definitivno ubi alkohol,droga,brza voznja. Sami sebi smo najveci neprijatelji!

  30 Odgovori 
 • driver

  driver

  Strucnjaci saobracajnog fakulteta svojim diplomama mogu da obrisu znate vec sta.Maloletnici su u vecini slucajeva potencijalne ubice za volanom,a vecina roditelja im u tome nesvesno izlazi u susret-kupovinom mocnih masina, dnevnim dzeparcem od 50-ak eu/cisto da imaju za drogu i alkohol/...Zakon je ostar,ali samo na papiru,i nije isti za sve.Saucesc ... više e porodici nastradale zene-a drzava bi konacno mogla da se probudi?

  30 Odgovori 
 • marens

  marens

  tatina sincina

  26 Odgovori 

Poslednji komentar

 • milan 1

  milan 1

  Samo onaj koji ništa nema , nemaju ni njegovi roditelji i odlućio je sam za sebe , da neće nikada ništa ni imati , sjeda pijan za volan. Ja se ćudim , kako to ne znate ljudima objasniti . Pa odštete porodici usmrćenoga su takve , da odmah postaješ sirotinja , koja nit može živjeti dalje niti umrijeti. A vozaćki radi nekontroliranoga pija ... više nstva nikada više nećeš dobiti, jer ti psihiatar , od koga ćeš morati donijeti psihiatrijski nalaz to neće dati i tako i nema više ponovnoga polaganja voz. ispita. Pa jedna ovakva nesreća košta vinovnika ~ 30.000 € pa nadalje do 60.000 €, pa se mislite !

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!