PRIVUCITE NOVAC KAO MAGNET: Pritiskajte ovih 7 tačaka na nosu za pun novčanik!
Foto: Ilustracija

Doktor Karlton Smit

PRIVUCITE NOVAC KAO MAGNET: Pritiskajte ovih 7 tačaka na nosu za pun novčanik!

Ludi svet -
Recite sami sebi koliko volite članove svoje porodice i prijatelje i koliko biste želeli da vas nagrade

Stručnjaci tvrde da su bogatstvo i napredak toliko blizu vas, koliko je blizu vaš nos vašem licu! Ako naučite da pritisnete prave tačke na vašem nosu, stručnjaci garantiraju upseh i bogatstvo. Posebne akunpukturne tačke vašeg nosa imaju nevjerovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.Australski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi na temelju svog istraživanja da postoji neverovatna povezanost između tačaka na nosu i bogatstva.

- Pritiskom na pravo mesto na vaše nosu mijenjate električno strujanje nervnog sistema i otvarate tako prostor za povećanje vašeg bogatstva - rekao je dr Smit, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture u predelu uha. To mu je donelo priznanje u celom svetu.

- Novac dolazi onda kada ga naučite primati. Novac će privući vašu auru. Ovu novu tehniku nazvao sam tehnikom ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna - tvrdi ovaj stručnjak

Nedavno je proveo sa saradnicima šestomesečni istraživački projekat koji je uključivao 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se zaista čudo: 91 odsto ispitanika nakon 18 sedmica je javilo korenitu promenu finansijske situacije.

Promenu na bolje.A kako treba koristiti ovu metodu?Doktor Karlton Smit preporučuje sledeće:

Nađite za sebe vremena svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Nakon toga pritiščite označena mesta na nosu prstima. Postupak ponavljajte svako jutro i svako veče, jednu sedmicu i pri tome mislite samo na novac ili povećanje bogatstva. Postupak i pritisak nek traje deset sekundi. To znači da pritisnete i držite prst na određenoj tački pri čemu mislite na to što postupkom želite da postignete. Drugu sedmicu odaberite drugu tačku. Ponovo postupajte isto. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme tačke. Tada krenite ispočetka, sve dok ne osetite u svojoj blizini mnoštvo novca.

TABLICADoktor Smit je napravio i tablicu, koja pokazuje različite mogućnosti finansijskih napredovanja. Zabeležio je sedam tačaka

1. NAPREDOVANJE U POSLUZamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i s novom boljom platom.

2. NASLEDSTVORecite sami sebi koliko volite članove svoje porodice i prijatelje i koliko biste želeli da vas nagrade.

3. VRAĆANJE POREZAMislite na to kako ste dobar i savestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio povrat barem dela sume novca koji svaki mesec plaćate državi.

4. DOBITAK NA LUTRIJIKupite srećku ili ispunite loto listić i mislite na vaše srećne brojeve, kojima ste igrali.

5. FINANSIJSKI POKLONZaslužili ste nagradu - mislite na sreću i hrabro igrajte.

6. POVEĆANJE PLATEMislite na povećanje plate, koje ste zasigurno zaslužili. Celi postupak ponavljajte, sve dok oko vas ne bude dovoljno novca. A kad se novac pojavi, tada više ne pritiskujte. Novac će postati deo vas.

Aura.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track