Procurile poruke koje je Džim Keri poslao pokojnoj devojci: Nije mario kada se žalila na bolest
Foto: Profimedia

šokantno

Procurile poruke koje je Džim Keri poslao pokojnoj devojci: Nije mario kada se žalila na bolest

Pop kultura -

Mark Burton otkrio je prepisku poruka koje je njegova bivša supruga Katriona Vajt razmenjivala s Džimom Kerijem. Katriona je bila u turbulentnoj vezi sa slavnim glumcem, a nakon što su raskinuli, ona se ubila.

Iz poruka koje je Burton pustio u javnost vidli da je Džimu pričala o svom pokojnom ocu. Nakon nekoliko emotivnih poruka, glumac je odlučio promeniti temu i pitati je "Jesi li razmišljala o mom ku.cu danas?".

"Nisi li prestala s pilulama otkad se nismo videli, draga? Oprosti, ali malo sam zabrinut jer smo bili neoprezni sinoć", napisao je zabrinuti glumac u jednoj poruci i rekao joj neka svakako uzme pilulu za dan posle ako joj nešto bude sumnjivo.

Džim je optužen da je Katrioni preneo herpes i gonoreju. Kada mu se požalila na kvržice koje je uočila na vagini on joj je odgovorio kako su "nadraženi folikuli i kvržice normalna pojava nakon brijanja ili seksa", a drugi put joj je rekao da će sve biti u redu i poželio joj sreću s poslom.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Možda si to dobila od nekog pre, to se pojavljuje tek kad si pod stresom", rekao joj je Keri. Nakon što je saznala da je zaražena polnim bolestima, glumac joj je navodno poručio da mu je postalo prenaporno i raskinuo je s njom. Između ostalog tražio je da potpiše ugovor o tajnosti, a taj proces je požurivao.

"Je li ovo način na koji muž poštuje sećanje na svoju suprugu? Prava bolest je pohlepa, besramna pohlepa" napisao je Keri u svojoj izjavi za javnost u petak.

Džim će se morati pojaviti na sudu zbog njenog samoubistva. Glumac je navodno pokojnoj devojci ilegalno nabavio lekove s kojima se predozirala.

Foto: AP
Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja