PROFESORKA UHVAĆENA U LAŽI: Slika na Fejsbuku je moja, ali nisu grudi!

Provokativne fotografije

PROFESORKA UHVAĆENA U LAŽI: Slika na Fejsbuku je moja, ali nisu grudi!

Društvo -
Iako je prekjuče tvrdila da joj je ukraden telefon sa fotografijom, Suzana Alar je juče promenila priču, tvrdeći da je lice njeno, ali ne i obnaženi delovi tela

BEOGRAD - Profesorka muzičke kulture u četiri srednje škole u Vranju Suzana Alar (47), čije su golišave fotografije đaci počeli da dele na Fejsbuku, juče je, dan nakon skandala koji je potresao jug Srbije, uhvaćena u laži!Naime, iako je najpre Kuriru tvrdila da je izgubila telefon u kojem je čuvala provokativne fotografije, te su one tako dospele do njenih učenika, koji su ih među sobom delili na društvenim mrežama, ona je juče okrenula priču i tvrdila da je sporna fotografija montirana i da ne zna kako je dospela u javnost.

- Slika na Fejsu je moja, ali je neko obnažio grudi. Posle prvobitnog šoka, učenici, profesori i direktori me podržavaju jer su shvatili da me neko na društvenim mrežama i u medijima namerno provlači kroz mulj - navela je profesorka Alar i dodala da u telefonu zapravo nije imala golišave fotke.

Dva izdanja... Suzana Alar obnažena i zakopčana do grla
Dva izdanja... Suzana Alar obnažena i zakopčana do grla

Međutim, samo dan ranije tvrdila je suprotno, govoreći da svako može da ima takve fotografije.- Svojevremeno sam izgubila telefon, u kojem se nalazio veliki broj mojih fotografija. Nijedna nije provokativna. Možda je neko od učenika pronašao telefon, pa se montirana slika pojavila u javnosti - dodala je Alarova.Direktor Hemijsko-tehnološke škole Nenad Mišić navodi da nema zamerki na njen rad.- Omiljena je među đacima i u kolektivu, pristojno se oblači i ponaša. Verujem da je provokativna slika montirana - naveo je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track