PROKOCKAO ŠANSU: Babovića ostavila verenica zbog Soraje!
Foto: Dragan Kadić

Usamljen

PROKOCKAO ŠANSU: Babovića ostavila verenica zbog Soraje!

Stars -
Naike i fudbaler imaju sina i njegova verenica je smatrala da će se fudbaler bar zbog njega promeniti i skrasiti, ispričao je dobro obavešteni izvor

Pošto su se fudbaler Stefan Babović i njegova verenica Naike Bokan pomirili i svojoj ljubavi, najpre zbog deteta koje imaju, dali novu šansu, sportista je usnimljen kako razmenjuje nežnosti sa starletom Sorajom Vučelić, zbog čega je ponovo sam.

Naime, kada je u emisiji "Paparaco lov" emitovan snimak, gde se vidi kako se Stefan i Soraja grle i ljube dok hodaju ka restoranu, fudbalerova verenica ga je bez razmišljanja ostavila."Naike se jako razočarala kada je videla snimak na kom su Stefan i Soraja. Nije mogla da veruje šta joj je priredio, s obzirom na to da mu je ona dala novu šansu, koju je tek tako prokockao. On je pokušao da joj objasni da nema ništa sa starletom i da su nekoliko puta bili na piću, ali ona nije želela da sluša više izgovore. Oni imaju sina i Naike je smatrala da će se fudbaler bar zbog njega promeniti i skrasiti", ispričao je dobro obavešteni izvor.Babović je potvrdio informaciju da je slobodan, ali je demantovao vezu sa Vučelićevom.

"Ja jesam trenutno slobodan. Mediji plasiraju raznorazne priče, ali baš nikada nisu pogodili kada sam ja u pitanju", rekao je sportista u emisiji Ekskluziv.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track