Mina Milenković: Pretučena sam, drogirana i silovana!

Okončana dvodnevna potraga

Mina Milenković: Pretučena sam, drogirana i silovana!

Crna Hronika -
Misterija Mina Milenković (21) nađena gola u Resniku, a policajcima rekla da je pretučena i napastvovana, ali da ne zna ko ju je zlostavljao jer je bila drogirana

BEOGRAD - Želela da se pomiri s bivšim mladićem.Mina Milenković (21), manekenka i jedan od najboljih studenata Fakulteta političkih nauka u Beogradu, nađena je u beogradskom naselju Resnik dva dana nakon misterioznog nestanka kako pretučena i gola luta ulicama, saznaje Kurir!Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, devojku su primetili meštani Resnika i prijavili to policiji.- Mina je potpuno dehidrirala, bila je sva u modricama i gola. Dok je policija dolazila, njoj je jedna meštanka Resnika pomogla da se malo povrati. Devojka je zamolila tu ženu da pozove njene prijateljice jer je čula da za njom tragaju roditelji, prijatelji i policija! Međutim, iako ju je Mina zamolila da se žena javi njenim drugaricama i dala joj brojeve telefona, kada su one htele da se čuju s njom, Mina nije htela da priča, već je samo ćutala - rekao je naš izvor.Pobegla u suzamaPolicija je ubrzo došla na poziv građana i ubrzo je utvrđeno da je reč o Mini Milenković, čiji je nestanak podigao veliku prašinu.- Ona je izjavila da je pretučena i najverovatnije silovana, ali nije znala da kaže ko ju je silovao jer je najverovatnije bila drogirana. Istragom ćemo utvrditi šta se zapravo dogodilo - rekao je naš izvor.Mina Milenković je 22. juna poslednji put viđena na jednom beogradskom splavu, na kom je bila s većim društvom.- U tom lokalu je kao menadžer radio A. Ć. (32), s kojim je Mina dve nedelje ranije raskinula godinu dana dugu vezu, što joj je izuzetno teško palo! Negde oko dva sata posle ponoći Mina je otišla kod A. Ć. i insistirala da popričaju i pokušaju da izglade stvar. Međutim, on ju je zamolio da razgovor pomere za neko zgodnije vreme - priča za Kurir jedna od manekenkinih bliskih prijateljica.Naša sagovornica dodaje da je Mina posle njegovog odbijanja u suzama odjurila sa splava i da ju je u subotu oko podneva iznenadio poziv Mininih uspaničenih roditelja, posle kog je shvatila da se ona nije ni vratila kući!- Nekoliko taksista ju je videlo kako protrčava pored stanice na Savskom keju i posle toga joj se gubi svaki trag. Malo posle nestanka isključila je telefon, ali ga je juče neko upalio na pola sata i posle ponovo ugasio - priča naš izvor iz istrage.SMS porukaKako saznajemo iz izvora bliskog istrazi, Mina je samo nekoliko minuta posle odlaska sa splava bivšem dečku A. Ć. poslala SMS poruku.- Otišla sam na put gde me nećeš naći. Nikad se više nećemo videti. Volim te više od svog života - pisalo je u poruci, posle koje je A. Ć. pozvao policiju i prijavio šta se događa.Prema svedočenju Mininih prijatelja, ona je bila do ušiju zaljubljena u A. Ć. Koliko ga je volela govori i činjenica da je posle svega nekoliko nedelja zabavljanja istetovirala njegovo ime na vratu.

Preživela pakao... Mina Milenković po izlasku iz Urgentnog centra
Preživela pakao... Mina Milenković po izlasku iz Urgentnog centra

Svi smo u šokuNa naše pozive i poruke porodici Milenković odgovorio je SMS porukom Minin brat.- Niko od nas iz porodice ne može da daje nikakve izjave jer smo svi u šoku. Ja sam joj brat i molim vas da nas pustite sad malo da se svi smirimo. Najvažnije je da je živa i da smo je našli. Koliko znamo, ona je oteta i verovatno silovana, ali se ne seća jer je najverovatnije bila drogirana - pisalo je u poruci.

Ne pravite mi problemeBivši momak nestale manekenke juče nije bio raspoložen za razgovor s novinarima Kurira.- U policiji sam, molim vas, nemojte da mi pravite probleme - rekao je kratko A. Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track