Leci s tekstom punim mržnje ispred srpskih kuća

Proteruju Srbe iz Srebrenice!

Politika

Leci s naslikanim ljiljanom i pozivom na proterivanje Srba ostavljeni ispred zgrada i kuća u kojima žive srpske porodice

Srebrenica,

Srebrenica uzavrela pred izbore

BIJELJINA - Raspirivanje mržnje pred izbore.
Leci s naslikanim ljiljanom i pozivom na proterivanje Srba ostavljeni su u noći između petka i subote ispred zgrada i kuća u kojima žive srpske porodice u Srebrenici u BiH, pišu Nezavisne novine.

Na papiru, koji nije potpisan, uz poruku „Glasajmo za Srebrenicu“ navodi se:

- U ime Alaha, milostivog, samilosnog! Neka se kazni svaki Srbin zbog genocida u Srebrenici, neka osveta bude pravda za Srbe, neka prva bračna noć bude naš zavet, nek se svi Srbi proteraju iz Srebrenice, Srebrenica je bila i biće bošnjačka!

Zamenik načelnika opštine Srebrenica Ćamil Duraković rekao je da je ogorčen ovakvim porukama i da garantuje da to Bošnjaci nisu uradili. Predsednik Boračke organizacije Srebrenice Miloš Milovanović rekao je da su leci uglavnom stavljani ispred srpskih stanova, što pokazuje kakav je cilj Bošnjaka na predstojećim lokalnim izborima.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde