PUKLA TIKVA: Plavuša Hurem otela verenika!

Pop kultura

Merjem Uzerli i Čan Ateš raskinuli veridbu zbog tajanstvene plavuše s kojom je on ručao, a ona ih uhvatila zajedno

Merjem Uzerli, Čan Ateš, Sultanija Hurem

Merjem i čan dok su bili u ljubavi

Ljubavni krah!
Sultanija Hurem, tačnije, glumica Merjem Uzerli, i njen dojučerašnji verenik Čan Ateš raskinuli su zaruke i stavili tačku na ljubavnu vezu, potvrdio je Ateš jednom turskom dnevnom listu u četvrtak.

Naime, kako se moglo čuti sredinom sedmice, golupčići su raskinuli nakon što je Merjem, na nagovor prijateljice, otišla do restorana u kojem je njen sada već bivši verenik ručao s nepoznatom plavušom. Istog dana glumica je napustila zajednički stan i preselila se kod drugarice, a vest o raskidu Istanbulom se pronela brzinom svetlosti.

Kako se i očekivalo, Merjem nije želela da potvrdi priču o raskidu, a činjenicu da se preselila kod prijateljice pokušala je da opravda dolaskom prijatelja iz Nemačke s kojima navodno želi da provede nekoliko dana. Ipak, Ateš je otišao korak dalje, pa je informaciju o raskidu potvrdio, uz opasku da je sve u životu moguće, pa i to da se ljudi razilaze. Na pitanje da li je moguće da se pomiri s Merjem, Čan nije želeo da odgovori.

Da li će i u čijem naručju zanosna Hurem potražiti utehu, ostaje da se vidi. Možda u tom misterioznom Nemcu? Ateš će se već snaći kod plavuše.

(D. K.)

Mejrem tvrdi da se odselila kod prijateljice jer joj dolazi drug iz Nemačke, dok je Ateš potvrdio raskid zoom Mejrem tvrdi da se odselila kod prijateljice jer joj dolazi drug iz Nemačke, dok je Ateš potvrdio raskid
>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde