Prste da poližeš

Punjene lignje

Recept

Punjene lignje

Sastojci:
♦ 1,2 kg lignji
♦ 2 čena belog luka
♦ veza peršuna
♦ 1 dl ulja
♦ 250 g krompira
♦ malo prezli
♦ so, biber

Priprema:
Lignje očistiti, a krake sitno iseckati. Nožem usitniti beli luk i peršun, pomešati ih sa kracima, posoliti i pobiberiti, dodati prezle i 1 dcl ulja. Sve to promešati, smesom puniti lignje i zatvoriti ih čačkalicom. U zagrejani pleh staviti ulje, lignje i oguljen, isečen i posoljen krompir. Sve to promešati, prekriti folijom i peći u rerni 45 minuta na temperaturi od 200 stepeni uz povremeno mešanje.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde