Aleksandar Konuzin, ambasador Rusije u Srbiji

Putin želi da dođe u Srbiju, a kad - ne znam

Politika

Autor:

Nedavno je objavljeno da bi ruski predsednik mogao da dođe u Srbiju na jesen

Čačak, ulica crvene armije, aleksandar konuzin,

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin rekao je danas da zna da predsednik Rusije Vladimir Putin želi da poseti Srbiju, ali da mu još nije poznato da li će do takve posete doći uskoro.

Upitan da li će Putin uskoro doći u Srbiju Putin je odgovorio:
"Putin želi da dođe, ali da li će doći ja još uvek ne znam.
Ruski list Komersant nedavno je objavio pozivajući se na izvore iz kompanije Gasprom da bi ruski predsednik mogao da do|e u Srbiju na jesen.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Petar I

  Petar I

  Neka nam dođe prijatelj a ne zlikovci.Povodom tragedije na Kopaoniku u kojoj su poginula dva podoficira od NATO bombi saučešće porodicama.Kad je NATO UZ POMOĆ EU IZVRSIO ETNICKO CISCENJE KOSOVA SA SIPTARIMA I KRAJINE SA HRVATIMA nigde nije bilo izjave : Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Ištvana Pastora, Žarka Koraća, Kandićke, Biserko ... više , Litl i ostalih stranih elemenata u Srbiji. Nije ih bilo briga za osiromašeni uranijum, kazetne bombe, civile, decu koja su ginula širom Srbije a sad traže nekakova "prava" Nova vlast ih sve treba što pre pred sud. Srbija ceka da se jednog dana u Americi drugacije odrede prema intervencijama u svetu koje su Ameriku kostale casti, ugleda u svetu i prouzrokovale ekonomsku krizu. Taj trenutak u Americi mora doci i Srbija ce sacuvati svoju Ustavom zagarantovanu teritoriju.Srbiju okrenuti Rusiji i Kini a EU neka nađe nove naivce za neprekidne ucene.

  23 Odgovori 
 • Ivan

  Ivan

  Što pre to bolje dok još nije sve oteto.

  20 Odgovori 
 • komandant 1001

  komandant 1001

  Putin je za USA "Persona grata",kada je glatko odbio posetiti Vašington, a poseta Srbiji ima poruku Srbima.Nikolić je u prilici da iza zatvorenih vrata, u četri oka razgovara sa Velikim Volođom! Treba da dođe vreme "trežnjenja"i odmaknuti se od "šanka" EU i osloniti se na prirodnog saveznika Saveznika Ruse......jer kako reče američki stru ... više njak:"Srbija je je vojno najjačana Balkanu", a tamo na Istoku Rusija...netreba Srbiji stoga EU-TANAZIJA!!

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Miroslav

  Miroslav

  Ja alkohol uopšte ne pijem, zato se i šalim sa onima što ga konzumiraju. Ti se vidim razumeš, imaš iskustva sa navedenom ''vrstom pića'' dok ovako pišeš. A ja ću sigurno biti među onima koji će pozdraviti Putina, tek toliko da znaš.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!