Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta za Uskrs

Beograd

Autor:

BEOGRAD - Prodavnice iz lanaca "Maxi", "Idea" i "SOS Marketi", kao i većina prehrambenih prodavnica biće zatvorene na Uskrs, dok je dan uoči praznika radno vreme uobičajeno, a na Veliki petak i prvi dan po Uskrsu uglavnom skraćeno.

Uskrs, prodavnice, pošte, radno vreme,

BEOGRAD - Prodavnice iz lanaca "Maxi", "Idea" i "SOS Marketi", kao i većina prehrambenih prodavnica biće zatvorene na Uskrs, dok je dan uoči praznika radno vreme uobičajeno, a na Veliki petak i prvi dan po Uskrsu uglavnom skraćeno.

"Mini Maksi" prodavnice i "Maksi" supermarketi biće na Veliki petak, 22. aprila, otvorene do 18 časova, u subotu, 23. aprila radiće uobičajeno, dok će u nedelju na Uskrs biti zatvorene, a već u ponedeljak, 25. aprila, vratiće se na redovno radno vreme, rečeno je u Kol centru tog trgovinskog lanca.

Prodavnice "Idea" imaće, takođe, izmenjen režim rada tokom praznika, pa će na Veliki petak i u subotu raditi uobičajeno, Uskrs će biti neradan dan, dok će u ponedeljak objekti "IDEA Extra" i "IDEA Super" biti otvoreni do 19 časova, a ostale radnje do 15 časova.

Prodavnice "SOS Market" biće zatvorene na Uskrs, a na dan uoči praznika i prvi dan po Uskrsu radno vreme biće skraćeno, od 7 do 18 časova, dok se u utorak, 26. aprila nastavlja uobičajeni radni tempo, saopšteno je iz tih maloprodajnih objekata.

Sve gradske pijace biće zatvorene na Uskrs, osim pijace "Gornja varoš" u Zemunu, koja će raditi od 6 do 13 časova, dok će Kvantaška pijaca, kao i obično, raditi bez prekida u vreme Uskršnjih praznika. Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" radiće u petak i subotu od 8 do 16 časova, dok će na dan praznika i sutradan biti zatvoren, kao i Tržni centar "Depo", koji će, međutim, u petak i subotu raditi uobičajeno od 10 do 20 časova.

Na Veliki petak i subotu uobičajeno će biti i radno vreme "Pijace za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac", koja će u nedelju i ponedeljak biti zatvorena.

Tržni centri "Ušće" i "Delta siti" će na Veliki petak raditi skraćeno, od 10 do 18 časova, u subotu, 23. aprila uobičajeno, dok će nedelja biti neradna.

Tokom praznika biće izmenjeno i radno vreme pošti u Beogradu, pa će na Veliki petak, u subotu i dan posle Uskrsa biti dežurne pošte u Nehruovoj 68b i ulici Đorđa Stanojevića 35, od 8 do 20 časova, kao i pošta u Bulevaru umetnosti 4-6, od 9 do 19 časova, dok će pošta u Savskoj 2 raditi i na Uskrs od 8 do 15 sati.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisu ni prve dame iz okolnih zemalja skromnije obučene, ipak one treba da prezentuju zemlju iz koje dolaze Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!