Prikaži najnovije vesti
Uskrs, prodavnice, pošte, radno vreme,

Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta za Uskrs

Beograd 4

BEOGRAD - Prodavnice iz lanaca "Maxi", "Idea" i "SOS Marketi", kao i većina prehrambenih prodavnica biće zatvorene na Uskrs, dok je dan uoči praznika radno vreme uobičajeno, a na Veliki petak i prvi dan po Uskrsu uglavnom skraćeno.

BEOGRAD - Prodavnice iz lanaca "Maxi", "Idea" i "SOS Marketi", kao i većina prehrambenih prodavnica biće zatvorene na Uskrs, dok je dan uoči praznika radno vreme uobičajeno, a na Veliki petak i prvi dan po Uskrsu uglavnom skraćeno.

"Mini Maksi" prodavnice i "Maksi" supermarketi biće na Veliki petak, 22. aprila, otvorene do 18 časova, u subotu, 23. aprila radiće uobičajeno, dok će u nedelju na Uskrs biti zatvorene, a već u ponedeljak, 25. aprila, vratiće se na redovno radno vreme, rečeno je u Kol centru tog trgovinskog lanca.

Prodavnice "Idea" imaće, takođe, izmenjen režim rada tokom praznika, pa će na Veliki petak i u subotu raditi uobičajeno, Uskrs će biti neradan dan, dok će u ponedeljak objekti "IDEA Extra" i "IDEA Super" biti otvoreni do 19 časova, a ostale radnje do 15 časova.

Prodavnice "SOS Market" biće zatvorene na Uskrs, a na dan uoči praznika i prvi dan po Uskrsu radno vreme biće skraćeno, od 7 do 18 časova, dok se u utorak, 26. aprila nastavlja uobičajeni radni tempo, saopšteno je iz tih maloprodajnih objekata.

Sve gradske pijace biće zatvorene na Uskrs, osim pijace "Gornja varoš" u Zemunu, koja će raditi od 6 do 13 časova, dok će Kvantaška pijaca, kao i obično, raditi bez prekida u vreme Uskršnjih praznika. Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" radiće u petak i subotu od 8 do 16 časova, dok će na dan praznika i sutradan biti zatvoren, kao i Tržni centar "Depo", koji će, međutim, u petak i subotu raditi uobičajeno od 10 do 20 časova.

Na Veliki petak i subotu uobičajeno će biti i radno vreme "Pijace za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac", koja će u nedelju i ponedeljak biti zatvorena.

Tržni centri "Ušće" i "Delta siti" će na Veliki petak raditi skraćeno, od 10 do 18 časova, u subotu, 23. aprila uobičajeno, dok će nedelja biti neradna.

Tokom praznika biće izmenjeno i radno vreme pošti u Beogradu, pa će na Veliki petak, u subotu i dan posle Uskrsa biti dežurne pošte u Nehruovoj 68b i ulici Đorđa Stanojevića 35, od 8 do 20 časova, kao i pošta u Bulevaru umetnosti 4-6, od 9 do 19 časova, dok će pošta u Savskoj 2 raditi i na Uskrs od 8 do 15 sati.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir