Radosav iz „Đekne“ u staračkom domu

Stars

Autor:

„Draga moja Koke, bol za tobom i danas traje i trajaće sve dok se ponovo ne sastanemo... Moje misli tebi su upućene i tvoj mio lik sa slika zove me da budemo zajedno“, objavio je crnogorski glumac Drago Malović na stranama za umrlice u ...

glumac Drago Malović, Radosav, starački dom, serija Đekna još nije umrla, a ka’

Oplakuje...
„Draga moja Koke, bol za tobom i danas traje i trajaće sve dok se ponovo ne sastanemo... Moje misli tebi su upućene i tvoj mio lik sa slika zove me da budemo zajedno“, objavio je crnogorski glumac Drago Malović na stranama za umrlice u podgoričkoj Pobjedi.

Nekad popularni Radosav iz još popularnije serije „Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo“ danas ima 90 godina i odnedavno živi u staračkom domu u Risnu. Na njega su svi iz nadležnih institucija u Crnoj Gori zaboravili, ali on nije svoju suprugu Kosu, koja je umrla pre devet godina. Nakon njene smrti živeo je od male penzije u stanu u Podgorici. Dok je mogao.

(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (62)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • poznavalac

  poznavalac

  Eto sta je covek.Dok si u snazi svi trce za tobom.Kad ostaris i postanes slab,ne trebas nikom.zelim pozdraviti ovog divnog coveka,koga sam nekada davno ugostio u svojoj kuci u dijaspori.Izuzetno cestita osoba.Ako mu neko prenese pozdrave.Nije podlegao nikakvim politickim igrama u to burno vreme 90-tih.

  189 Odgovori 
 • Pokahontas

  Pokahontas

  e stvarno sramota!!! i danas se prepricavaju njegovi biseri iz serije, lako nam je sjedjeti kuci i smijati se tome, nego treba biti covjek.

  147 Odgovori 
 • duda

  duda

  Pre tri godine umro mi je otac koji je bio blizu 90. pre toga su mi umrli majka i brat. Deda je sam ziveo jedno vreme dok se moj sin nije preselio kod njega sa svojom porodicom. Onda se deda sligirao, odnosno dobio jak mozdani udar, 3 meseca je bio sto u Sv. Savi sto u Slankamenu. Posle toga dovela sam ga mojoj kuci gde sam zivela sa mladjim sinom ... više i suprugom. I ta nastaju muke: deda se brzo oporavljao ali nije mogao da kontrolise mokrenje i morao je da nosi pelenu, ko da mu menja, ja ne mogu cerka sam mu, on mi to ne bi dao, pretio je da ce se ubiti. I onda moj suprug preuzme to na sebe. Deda se lepo oporavio ali ne mozete pored takvog bolesnika biti ceo dan (a morate) ja radim, suprug radi, muka nevidjena, preostaje dom. Ali, ne mogu. Zaklinjao me i preklinjao da ga ne smem dati u dom, da je on iz domacinske kuce, da ce me prokleti, i moj muz se slozi samnom da ga mi gledamo, paticemo se ali nema druge - strasno sam se bojala prokletstva, ne mogu roditelja da izbacim iz kuce, dao mi je zivot, imam dva sina, dvoje unucadi, nista to ne bi bilo da nije bilo njega. A po zakonu smo duzni da brinemo o njima...

  132 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Draganica

  Draganica

  Upravo tako. Ja sam odlucila, da kada ostarim,i ne budem mogla da se brinem o sebi, lepo odem u dom...nadam se samo da cu imati finansijskih mogucnosti za to. Mislim da je sebicno da obavezujem svoju decu da zapostave svoje supruznike i decu, kucu, posao, sve da bi se zlopatili oko mene koja se oteze 100 godina... Jednostavno, ne zelim da nikome bu ... više dem na smetnji; lepo u dom kod svojih vrsnjaka, uz konstantnu negu ljudi koji su placeni za to, svako da zivi svoj zivot shodno svom dobu, i svi zadovoljni.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!