Prikaži najnovije vesti
Vladimir Vuksanović, Nataša Bekvalac, veza, raskid,
Čiča-miča gotova je priča

Raskinuli Nataša i Vlada

Stars 134

Bekvalčeva i Vuksanović zajednički odlučili da stave tačku na svoju vezu

Kratko, ali slatko!
Pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović raskinuli su tromesečnu vezu, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru.

Razišli su se sredinom prošle nedelje, a Vlada je samo dan kasnije otišao u Grčku, gde je trebalo da idu zajedno. Razlaz nije bio buran. Shvatili su da njihova veza nema perspektivu i odlučili da ostanu prijatelji. Nije bilo patetike, odrasli su i normalni ljudi koji su u jednom momentu shvatili da nemaju zajedničkih interesovanja, i stavili su tačku na tu priču - navodi naš izvor.

- Vladimir je otišao u Grčku, a Nataša kod porodice u Novi Sad. Ona će na kraći odmor u jednu od zemalja u regionu, a očekuje je i radno leto, jer je pesma „Pozitivna“ napravila bum - kaže naš sagovornik.

Podsećanja radi, Nataša i Vlada započeli su vezu neposredno po njegovom povratku sa Kostarike. Ni pevačica ni maneken nikad nisu želeli da govore o svojoj vezi iako su u nekoliko navrata uhvaćeni „na delu“.

Tragom ovih informacija, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima. Vladimir je bio nedostupan na svim brojevima poznatim redakciji, a Nataša nije odgovarala na pozive, kao ni na brojne poruke koje smo joj poslali.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir