Čiča-miča gotova je priča

Raskinuli Nataša i Vlada

Stars

Autor:

Bekvalčeva i Vuksanović zajednički odlučili da stave tačku na svoju vezu

Vladimir Vuksanović, Nataša Bekvalac, veza, raskid,

Kratko, ali slatko!
Pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović raskinuli su tromesečnu vezu, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru.

Razišli su se sredinom prošle nedelje, a Vlada je samo dan kasnije otišao u Grčku, gde je trebalo da idu zajedno. Razlaz nije bio buran. Shvatili su da njihova veza nema perspektivu i odlučili da ostanu prijatelji. Nije bilo patetike, odrasli su i normalni ljudi koji su u jednom momentu shvatili da nemaju zajedničkih interesovanja, i stavili su tačku na tu priču - navodi naš izvor.

- Vladimir je otišao u Grčku, a Nataša kod porodice u Novi Sad. Ona će na kraći odmor u jednu od zemalja u regionu, a očekuje je i radno leto, jer je pesma „Pozitivna“ napravila bum - kaže naš sagovornik.

Podsećanja radi, Nataša i Vlada započeli su vezu neposredno po njegovom povratku sa Kostarike. Ni pevačica ni maneken nikad nisu želeli da govore o svojoj vezi iako su u nekoliko navrata uhvaćeni „na delu“.

Tragom ovih informacija, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima. Vladimir je bio nedostupan na svim brojevima poznatim redakciji, a Nataša nije odgovarala na pozive, kao ni na brojne poruke koje smo joj poslali.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ceo svet me zna jer sam zvezdetina, volim da popijem kafu gde me ne znaju Vesna Zmijanac, neprepoznatljiva

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!