RASTI PRETI 5 GODINA ROBIJE: Anin muž ZBOG DUGOVA tukao saradnika Ivana Ivanovića!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

SKANDAL

RASTI PRETI 5 GODINA ROBIJE: Anin muž ZBOG DUGOVA tukao saradnika Ivana Ivanovića!

Stars -

Stefanu Đuriću Rasti preti do pet godina zatvora jer je prebio Slobodana Nešovića Loku, stalnog člana postave emisije „Ivan Ivanović i muškarci“!

Incident se dogodio oko jedan sat posle posle podne u Kondinoj ulici u centru Beograda. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, suprug pevačice Ane Nikolić je sa još četiri prijatelja uleteo u kancelariju poznatog producenta da se s njim obračuna zbog neraščišćenih dugova.Međusobno koškanje- Rasta je juče od ranog jutra bio na vezi s Lokom, svađali su se preko telefona. Koliko sam upućen, Đurić ga je optuživao da mu duguje novac za autorska prava. Pošto nisu uspeli da se dogovore, Rasta je iznerviran s prijateljima zapucao u Nešovićev studio. Reper je na ulaznim vratima počeo da viče i psuje, uvrede su prštale i s jedne i s druge strane. Rasta je zahtevao da s Lokom raskine ugovor o saradnji, a pošto se on pravdao da taj dokument nema kod sebe, došlo je do koškanja. Nešović je prvi odgurnuo Đurića, ovaj mu je uzvratio i tu je nastao haos - priča dobro obavešten izvor Kurira.Slobodan Nešović je pozvao policiju, koja je odmah privela napadače. Stefan Đurić Rasta i njegovi prijatelji stigli su u policijsku stanicu 29. novembar oko 14 časova, a nakon pola sata došao je i Rastin advokat Borivoje Borović, koji je ispozirao fotografima.Krivične prijave- Kad ste, bre, pre saznali?! - rekao je kroz šalu novinarima.Rasta je iz policijske stanice izašao posle četiri sata saslušanja u pratnji obezbeđenja i advokata i nije želeo da odgovara na novinarska pitanja. Protiv Stefana Đurića Raste i njegovih prijatelja podnete su krivične prijave za nasilničko ponašanje.

No sikirikiŽENO, IDEM U ĆORKU, NEMOJ DA SE SIKIRAŠ!Čim je policija došla po njega, Stefan Đurić se javio supruzi Ani Nikolić.- Ženo, idem u ćorku, nemoj da se sikiraš! - rekao joj je opušteno Rasta i krenuo s momcima u plavom, dok je Ana ostala uznemirena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track