NATO agresija

Ratne dnevnice za sve veterane

Društvo

Autor:

Evidentiranje, upis i davanje punomoći o zastupanju advokatu vrši se u prostorijama Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, samo za područje Grada Novog Sada

ratne dnevnice, veteran,

NOVI SAD - Svi rezervisti, ratni veterani koji su bili vojno angažovani na teritoriji cele Srbije za vreme NATO bombardovanja 1999. godine imaju pravo na isplatu ratnih dnevnica, saopštio je danas Savez ratnih veterana Srbije.

Evidentiranje, upis i davanje punomoći o zastupanju advokatu vrši se u prostorijama Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, samo za područje Grada Novog Sada.

U saopštenju se navodi da se prostorije nalaze u Ulici Ilije Ognjanovića 7, a radno vreme je od devet do 12 sati, svaki radni dan. Kontakt telefoni su 021 420 288 i 064 102 88 45.

 

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (9)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • srpski sud

  srpski sud

  a gde su medjunarodne dnevnice za vozace u medjunarodnom transportu, sto ne pitate poslodavce

  4 Odgovori 
 • Ausfahrt

  Ausfahrt

  Tako je kolega evo moj slucaj.Gazda nije htio da produzi ugovor zbog moga postovanja propisa i ja osta bez posla.Onda odem do banke u kojoj imam otvoren devizni racun,a u tu banku nisam uzivotu usao kad tamo za godinu rada na ime dnevnica uplaceno 14094 evra´plus plate sto smo potpisivali 22000 a nismo dobivali ispadne da mi je ukrao oko 8000evra ... više i zakino drzavi porez,a bez troskova i din dnevnica.Sad se spremam da ga zovnem da se van sudski nagodimo,a ako ne advokat je u pripravnosti.Stvarno kurir bi imao dobru temu za novine,a onda bi se tek vidilo koliko ti "jadni"prevoznici kradu drzavu i svoje vozace.Sto se tice ratnih dnevnica treba da se isplate pod HITNO!

  3 Odgovori 
 • Zoran p

  Zoran p

  Pa sanse da se ovo isplati su gotovo nemoguce pomnozite broj ucesnika u operacijama puta dnevnice pa cete dobiti cifru koja je ravna kreditu koju treba da nam da neka ekonomska sila sto znaci da mozemo jos jednom u rat da zaradimo predhodne dnevnice. Tako da pisi propalo :-)

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • godo

  godo

  A da li bi se tvoji preci prevrtali u grobu da su doživeli 2000-tu i peti oktobar? I sve posle toga? Nemam nikakvu dilemu i sad samom sebi izgledam smešan što sam uopšte išao, jer oni što su se tad krili su se debelo omastili, a mi ostali ismejani kao budale sa posledicama za ceo život.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!