Ratni veterani iz Kragujevca prete bivšim članovima OVPBM na jugu Srbije

RATNI VETERANI: Srušićemo spomenik u Preševu

Društvo

Ako se država plaši, mi se ne bojimo - srušićemo spomenik i ukloniti zastavu - odlučno najavljuje predsednik udruženja Dragan Đorđević

Dragan Đorđević

Dragan Đorđević

KRAGUJEVAC - Zakuvava se!
Udruženje ratnih veterana, invalida i porodica poginulih boraca Srbije zapretilo je da će ponovo mobilisati članove Dobrovoljačke garde sa zadatkom da sruše spomenik pripadnicima takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe na centralnom trgu u Preševu i uklone albansku zastavu u Dobrosinu!

Predsednik ovog udruženja Dragan Đorđević zahteva od Vlade Srbije da hitno reaguje na provokacije albanskih separatista ili će, kako kaže, veterani uzeti stvar u svoje ruke. On tvrdi da se dobrovoljno javilo već tridesetak momaka.

Odluku o sudbini spo­rnog spomenika u Preševu doneće 65 odbornika - Albanaca u skupštinama opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, na zajedničkoj sednici koja je zakazana za subotu, 12. januar, odlučili su sinoć politički predstavnici Albanaca te tri opštine.

(B. V.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (65)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • RIVINE

  RIVINE

  Država Srbija stalno kasni ili bolje rečeno, imamo nesposobne ljude na odgovornim mestima. Kako je moguće da Šiptari podignu spomenik, a niko od odgovornih za red i mir (policija) ne vide o čemu se radi i ne prijave takav slučaj? Znači, država Srbija nije smela dozvoliti u samom početku da se na trgu postavi spomenik bez odgovarajuće sagl ... više asnosti. To je samo znak da u Preševu nije prisutna Srbija. Sutra će podignuti spomenik Ademu Demaćiju, a mi ćemo opet biti iznenadjeni! Treba videti ko je iz policije i BIA nadležan za taj region, a onda sve smeniti i kazniti za primer, jer nisu radili svoj posao za koji su plaćeni.

  126 Odgovori 
 • cccc

  cccc

  Siguran sam da u ovom momentu dok pisem ovom coveku salju Zandare da ga privedu na razgovor, ko hoce da se kladi?

  94 Odgovori 
 • slobodan

  slobodan

  Dobro je da bar neko u ovoj državi ima m...

  94 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Lazar

  Lazar

  E kr.... jedna!!!!Mi smo Kosovo i Metohiju vojno odbranili,ali su nas izdali ljudi koji su se bavili politikom i imali koeficijent inteligencije kao ti,a to je na nivou deteta od 7 godina!!!!!!!!Ali ok,razumem te jer ocigledno imas m... ko zec pa si nasao da vredjas nas koji smo se borili za ovu zemlju i ako treba boricemo se opet!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... više !!!!!!!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!