Razveo se Ognjen Koroman!

Stars

Autor:

Brak je mrak, živele sloboda! Ovako verovatno razmišlja Ognjen Koroman, koji je nedavno okončao desetogodišnji brak. Njegova, sada već bivša supruga Irena podnela je zahtev za okončanje bračne

Ognjen Koroman, razvod, Irena Koroman, Slađana Ivanišević, Slađana Damjanović

Brak je mrak, živele sloboda! Ovako verovatno razmišlja Ognjen Koroman, koji je nedavno okončao desetogodišnji brak.
Njegova, sada već bivša supruga Irena podnela je zahtev za okončanje bračne zajednice još dok je talentovani fudbaler bio u Južnoj Koreji, gde je igrao za tamošnji klub Inčon junajted, a svoje potpise na sporazumni razvod oboje su stavili pre mesec dana.

- Ognjen je jednu sezonu igrao fudbal u Južnoj Koreji, dok je njegova žena ostala u Beogradu sa njihovim ćerkama Nedom i Nađom - kaže naš izvor i dodaje:
- Poslednjih godina Koroman je često povezivan s raznim devojkama, što je njegova supruga stoički podnosila, ali je, nakon njegovog odlaska u daleku zemlju bez porodice, odlučila da se razvede - završava naš izvor.

Da podsetimo, najveća prašina podigla se u javnosti kada je malo poznata pevačica Slađana Ivanišević javno pričala kako voli da vodi ljubav sa svojim dečkom Ognjenom Koromanom, koji je u to vreme bio „srećno“ oženjen.

Nakon te afere na listu Ognjenovih cica upisale su se i bivša pevačica grupe 2Hot Slađana Damjanović, kao i jedna anonimna plavuša s kojom se pojavljivao u javnosti.

Kada smo pozvali Ognjena i pitali ga da li se i na papiru vratio momačkom životu, on nam je kratko rekao: „Nemam nikakav komentar“!

U svakom slučaju, sad više ne mora da se krije.

Z. Radulović

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!