Prikaži najnovije vesti
Ognjen Koroman, razvod, Irena Koroman, Slađana Ivanišević, Slađana Damjanović

Razveo se Ognjen Koroman!

Stars 9

Brak je mrak, živele sloboda! Ovako verovatno razmišlja Ognjen Koroman, koji je nedavno okončao desetogodišnji brak. Njegova, sada već bivša supruga Irena podnela je zahtev za okončanje bračne

Brak je mrak, živele sloboda! Ovako verovatno razmišlja Ognjen Koroman, koji je nedavno okončao desetogodišnji brak.
Njegova, sada već bivša supruga Irena podnela je zahtev za okončanje bračne zajednice još dok je talentovani fudbaler bio u Južnoj Koreji, gde je igrao za tamošnji klub Inčon junajted, a svoje potpise na sporazumni razvod oboje su stavili pre mesec dana.

- Ognjen je jednu sezonu igrao fudbal u Južnoj Koreji, dok je njegova žena ostala u Beogradu sa njihovim ćerkama Nedom i Nađom - kaže naš izvor i dodaje:
- Poslednjih godina Koroman je često povezivan s raznim devojkama, što je njegova supruga stoički podnosila, ali je, nakon njegovog odlaska u daleku zemlju bez porodice, odlučila da se razvede - završava naš izvor.

Da podsetimo, najveća prašina podigla se u javnosti kada je malo poznata pevačica Slađana Ivanišević javno pričala kako voli da vodi ljubav sa svojim dečkom Ognjenom Koromanom, koji je u to vreme bio „srećno“ oženjen.

Nakon te afere na listu Ognjenovih cica upisale su se i bivša pevačica grupe 2Hot Slađana Damjanović, kao i jedna anonimna plavuša s kojom se pojavljivao u javnosti.

Kada smo pozvali Ognjena i pitali ga da li se i na papiru vratio momačkom životu, on nam je kratko rekao: „Nemam nikakav komentar“!

U svakom slučaju, sad više ne mora da se krije.

Z. Radulović

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 5 komentara