KONOBARI U ŠOKU Tinejdžerka isekla vene u toaletu kafića i ostavila OPROŠTAJNO PISMO!
Foto: Printscreen Rtvbn.com

Pokušaj samoubistva

KONOBARI U ŠOKU Tinejdžerka isekla vene u toaletu kafića i ostavila OPROŠTAJNO PISMO!

Bosna i Hercegovina -

U sarajevskom naselju Ilidža, u kafiću Maloj aleji, jutros je zavladala prava drama, nakon što se maloletna devojka pokušala ubiti, isekavši vene na obe ruke.

Sve se odigralo nešto posle 10 sati, a maloletnicu su u lokvi krvi pronašli radnici kafića i gosti, koji su odmah alarmirali Hitnu pomoć i policiju, a devojka je prevezena na Kliniku urgentne medicine KCUS-a radi ukazivanja medicinske pomoći.

Devojka, inače učenica prvog razreda srednje škole pre pokušaja samoubistva je ostavila i oproštajno pismo, koje je uzela policija.

Vlasnik kafića Selver Zećirović je kazao kako su ga oko 10 sati pozvali radnici u panici i ispričali mu šta se dogodilo.

"Devojka je najnormalnije došla, sedela je i pila kafu. U jednom trenutku je otišla do toaleta, gde se predugo zadržala i to im je bilo sumnjivo. Kada su provalili vrata našli su je u krvi, izrezala je vene na obe ruke", rekao je Zećirović i dodao da su joj u pomoć pritekli radnici i gosti, koji su pozvali policiju.

"Svi smo u šoku. Mene kad su nazvali kao bez duše sam dotrčao. Kažu da se najnormalnije ponašala i ničim nije dala naslutiti da bi mogla tako nešto pokušati", rekao nam je vidno potreseni Zećirović.

Iz Operativnog centra MUP-a KS za Faktor je potvrđeno da im je slučaj prijavljen u 10.40 sati, te da su odmah izašli na mesto događaja radi obavljanja uviđaja.

Devojka je zadržana na jednoj od klinika u KCUS-u i nalazi se van životne opasnosti.

(Faktor.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track