BESKUĆNIK PREMINUO U DOBOJU, A ONDA PRONAŠLI NJEGOVO BOGATSTVO: Tek kad je umro videli su šta je ostavio, ali to nema ko da preuzme!
Foto: Vikipedija

nikad se nije desilo

BESKUĆNIK PREMINUO U DOBOJU, A ONDA PRONAŠLI NJEGOVO BOGATSTVO: Tek kad je umro videli su šta je ostavio, ali to nema ko da preuzme!

Bosna i Hercegovina -

Da u čarapama i po džepovima pacijenata nalaze svote novca, pa i niske dukata i ranije se dešavalo osoblju dobojske bolnice, ali do sada nije da desetine hiljada maraka nakon smrti pacijenta nema ko da preuzme.

Tragaju za nasljednicima Jove Ćulibrka rođenog 1949, sa adresom u Derventi. Na Plućnom odeljenju dobojske bolnice ležao je od kraja oktobra, a preminuo tokom vikenda.

“Niko mu nije dolazio malo sam se i ja raspitivala poznavajući nekoliko osoba sa tim prezimenom da vidim da nije familija ili nešto jer u principu pacijent se nama prijavio u takvom stanju maltene kao da je beskućnik“, rekla je medicinska sestra Spomenka Đuranović.

Navodno je rodom iz Petrovca, po struci rudarski inženjer. U bolnicu je došao sa uputnicom, ali bez osiguranja i sa samo jednim brojem telefona.

“Mi smo kontaktirali onoga koga on ostavi na papiru u proceduri, ostavio je komšinicu ja sam nju lično kontaltirala ona je rekla da ima neku polubraću. Zasad se niko nije pojavio“, rekla je dr Rada Stjepanović sa Plućnog odeljenja JU Bolnica Doboj.

Obavestili su nadležni Centar za socijalni rad, koji je preuzeo obaveze oko sahrane. Policija bi trebalo da pomogne u pronalasku naslednika. Ćulibrk je po dolasku u bolnicu prijavio tek manju svotu novca, koja je dovoljna da pokrije troškove lečenja. Ostalo je nakon smrti pronađeno u koverti u njegovoj torbici.

Kurir.rs/ATV

Foto: Vikipedija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! I srpski političari u “Rajskim papirima”!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track