(VIDEO) ZADREMAO NA POSLU I DOBIO OTKAZ: Sad ide da se lično žali Dodiku
Foto: YT Printscreen

Izdala ga stranka

(VIDEO) ZADREMAO NA POSLU I DOBIO OTKAZ: Sad ide da se lično žali Dodiku

Bosna i Hercegovina -

Nenad Lopatić dobio je otkaz u Zavodu za forenzičku psihijatriju u Sokolcu. Kaže da je "malo prikunjao" i da ga je to koštalo posla koji je kao borac prve kategorije godinama čekao.

“Ja ne kažem da nisam prikunjao, ima sankcija i onda mi kaže 'znaš li ti koliko košta to radno mjesto na kome ti radiš' i ja sam sve video šta se tu traži, primaju se neki ljudi, neki se teraju, borac sam prve kategorije, nezaposlen, niko ne radi u kući “, ispričao je Nenad Lopatić.

U Zavodu za forenzičku psihijatriju tvrde da nisu i neće nikada uzimati pare za zaposlenje. Opomena nema i kažu da neće dozvoliti da zbog nemara osoblja pacijenti šetaju ulicama, kao što je to bio slučaj prije nekoliko meseci.

"Gospodinu Nenadu Lopatiću nije produžen ugovor zato što nije poštovao kućni red, on je radio ovde mesec dana i bio raspoređen na poslovima pomoćnog radnika i nije savesno i u skladu sa kućnim redom obavljao svoju dužnost, što dokazuju i slike", izjavio je Bojan Koprivica, direktor Zavoda za forenzičku psihijatriju.

Dok direktor tvrdi da lokalna politika nema veze sa poslom, Lopatić se sprema put Banja Luke i to na adresu šefa njegove partije, SNSD-a. Kaže da ima štošta da kaže na račun prvog čoveka opštinskog odbora SNSD-a u Sokolcu, Mirka Čolovića, u čiju zaštitu je stao direktor Zavoda.

"Ja mislim da ću se ovih dana obratiti predsedniku. Čolović ovde nije dobio deset glasova na Sokolcu što se tiče njega, ovo je lično Milorad Dodik dobio ovde od svih nas koji smo glasali“, navodi Lopatić.

“Da, ja poštujem što je on član SNSD-a i pomagao je meni u kampanji za načelnika, ali isto tako podvlačim da se kućni red mora poštovati”, odgovara Bojan Koprivica.

(Kurir.rs/radiosarajevo.ba)

(Foto: YT Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gde si ti majstore polagao vozački ispit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja