(VIDEO) DVOSTRUKO UBISTVO KOD PRIJEDORA: Bivšu ženu zatekao s drugim i ubio ih sekirom
Foto: RTRS

Predao se policiji

(VIDEO) DVOSTRUKO UBISTVO KOD PRIJEDORA: Bivšu ženu zatekao s drugim i ubio ih sekirom

Bosna i Hercegovina -

Alija Hrustić (49) iz Kamičana jutros se oko 8 sati predao u policiji u Kozarcu nedugo pošto je, kako se nezvanično navodi, sekirom ubio svoju bivšu suprugu Ezrui Envera Halilagića iz Bihaća, kog je zatekao sa njom.

Dvostruko ubistvo šokiralo je meštane Srednjih Jakupovića, tim pre što su Hrustići bili u brakorazvodnoj parnici, a Azra je, navodno, sa Enverom bila u vezi.

Njen suprug došao je po sina, koji nije bio u kući. Kad je video drugog muškarca, otišao je po sekiru i nož, upao u kuću i presudio Azri i Enveru. Zatim se predao policiji.

"Od strane službenika policijske uprave Prijedor osumnjičeno lice je lišeno slobode, a nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom delu teškog ubistva, biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja. Istraga u vezi sa počinjenim delom teškog ubistva je u toku”, rekla je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva RS.

Azra je, nakon pokretanja brakorazvodne parnice, stanovala u kući starije žene o kojoj se i brinula. Vlasnica je za vreme ubistva bila u dvorištu, a da li je išta videla - nije bilo moguće sanati. Ono što se zna jeste da Azra sa Alijom ima dva sina, jedan je živeo sa majkom, a drugi sa ocem.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track