OPLJAČKAN PA VEZAN ZA DRVO: Oteti trgovački putnik pronađen u šumi posle tri dana!
Foto: Kurir

Odneli pazar

OPLJAČKAN PA VEZAN ZA DRVO: Oteti trgovački putnik pronađen u šumi posle tri dana!

Bosna i Hercegovina -
Aleksandar Jovičić iz Zvornika, čiji nestanak je prijavljen 30. novembra, pronađen je u sredu vezanih ruku i nogu pored puta u mestu Kušlat, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina

ZVORNIK - Policija još nije saopštila ko ga je oteo i ostavio vezanog. Istakli su da u cilju istrage ne mogu da otkrivaju detalje ovog slučaja. Jovičića je pored puta video policajac policijske stanice Milići koji je bio uključen u potragu za njim. Odmah po pronalasku Jovičića pozvana je i Hitna pomoć a lekari su ustanovili da je on lakše povređen.

Prema nezvaničnim informacijama Jovičić je od ponedjeljka do srede bio vezan, a sumnja se da su ga oteli razbojnici koji su ga i opljačkali. Jovičić je 30. novembra svojim "golfom 4" rano ujutro krenuo za Posušje, gde se nalazi sedište firme u kojoj je zaposlen. Izvor blizak istrazi je kazao da je on sa sobom poneo pazar.

- Radio je kao trgovački putnik i priča se da je sa sobom nosio od 3.000 do 5.000 maraka (1.500 do2.500 evra). Verovatno je to neko znao i oteo ga kako bi ga opljačkao. Ipak, nadamo se da ćemo prave informacije o ovom slučaju imati kada Jovičić ispriča šta mu se desilo i kada se provere drugi tragovi - kazao je izvor blizak istrazi ovog slučaja.Izvor "Glasa Srpske" istakao je da se nada da će policija nakon uzimanja izjave od Jovičića uspeti da brzo identifikuje osobe koje su ga otele i opljačkale.

Nestanak Jovičića prijavila je policiji njegova rodbina pošto se nije javljao na njihove uporne pozive na telefon. Odmah nakon prijave i obaveštenja policije, isti dan je pronađen je njegov "golf 4" u mestu Luke na međuentitetskoj granici između opština Vlasenica i Kladanj. U automobilu, koji je bio parkiran pored puta, bio je Jovičićev mobilni telefon.Nakon što je pronađen Aleksandar Jovičić je prvo prevezen u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u

Zvorniku. Pregledao ga je i dežurni hirurg u Opštoj bolnici. - Prilikom prijema Jovičić je imao podlive ispod očiju i nije imao težih povreda. Zbog pojačane tahikardije savjetovana mu je ponovna kontrola - rekao je dežurni hirurg u Opštoj bolnici u Zvorniku Miroslav Prodanović.

(Glas Srpsske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja