(VIDEO) DOSADILA MU KUĆA: Ovu vilu prodaje bosanski biznismen za  53 miliona dolara da bi putovao!
Foto: Printscreen Youtube

Hoće malo da uživa

(VIDEO) DOSADILA MU KUĆA: Ovu vilu prodaje bosanski biznismen za 53 miliona dolara da bi putovao!

Bosna i Hercegovina -
Džon Z. Blažević želi da provodi više vremena sa svojom porodicom u BiH i Hrvatskoj zbog čega će se odreći kuće od 15,5 hiljada kvadrata

LOS ANĐELAS - Biznismen Džon Z. Blažević, poreklom iz BiH, koji živi i radi u Kaliforniji izgradio je velelepnu kuću pre 17 godina.

Hacienda de la Paz, kako je nazvao vilu prostire se na više od 15,5 hiljada metara kvadratnih u predgrađu Los Anđelesa, Roling Hilsu, vredi 53 miliona američkih dolara.

Blažević koji je vlasnik kompanije "Contessa Premium Foods", koju je osnovao 1984. godine, odlučio je da proda vilu, u kojoj su se održala brojna vjenčanja poznatih osoba, kako bi putovao sa svojom suprugom i provodio vreme sa svojom porodicom u Hrvatskoj i BiH.

Kuća je puna vrednih umetnina... (Foto printskin Youtube)
Kuća je puna vrednih umetnina... (Foto printskin Youtube)

Vila poseduje i podzemni deo od 9,4 hiljade kvadratnih metara koji se gde su unutrašnji teniski teren kao i tursko kupatilo koje se prostire na više od 3.000 metara kvadratnih. U kući se nalazi veliki broj televizora, a savremena tehnologija se može sakriti tako da vila izgleda uređena u antičkom stilu.

Kuća ima osim otvorenog i zatvoren teniski teren... (Foto printskin Youtube)
Kuća ima osim otvorenog i zatvoren teniski teren... (Foto printskin Youtube)

Van kuće nalazi teniski teren koji se pretvara u salu za bal, bazen, šetalište sa zelenilom i prostore za odmor, dok su unutrašnje prostorije prostrane i uređene u stilu Maroka, Španije, Portugala i Turske.

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track