I TO SE DESILO: Ćerka Radovana Karadžića potpredsednik Skupštine RS?!
Foto: Profimedia

Preokret

I TO SE DESILO: Ćerka Radovana Karadžića potpredsednik Skupštine RS?!

Bosna i Hercegovina -
Izvori iz vrha SDS tvrde da Sonja Karadžić Jovičević nije preterano zainteresovana za ovu funkciju, ali da će poslušati sugestije stranačkog vrha

Sonja Karadžić Jovičević, poslanik Srpske demokratske strane i ćerka prvog predsednika RS, najizgledniji je kandidat za potpredsednika Narodne skupštine RS ispred SDS.

Nakon što je postalo da izvesno da će SNSD pristati na zahteve opozicionog bloka da smeni aktuelnog potpredsednika parlamenta Nenada Stevandića, koji bi, kako stvari stoje, bio opet nominovan za ovu poziciju, ali kao kandidat poslaničkog kluba SDS-K, u SDS su sve bliže odluci da za potpredsednika nominuju ćerku Radovana Karadžića.

"Ne mogu ništa da vam potvrdim, ne mogu naravno ni da opovrgnem. Sačekaću stav predsednika i Predsedništva SDS. Verovatno ću da prihvatim funkciju, ali ću razmišljati o tome kada to bude konkretizovano ili bar konkretnije nego što je u ovom momentu", rekla je Sonja Karadžić Jovičević za portal Banjaluka.net.

Izvori iz vrha SDS tvrde da Karadžić Jovičević nije preterano zainteresovana za ovu funkciju, ali da će poslušati sugestije stranačkog vrha pod uslovom da SDS uopšte pristane da pod ovim uslovima vrati na poziciju potpredsednika parlamenta.

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track