SKANDAL U SARAJEVU: Devojku ubo u grudi i slomio joj nos, pa pušten na slobodu!
Foto: Kurir

Uhapšen pa pušten

SKANDAL U SARAJEVU: Devojku ubo u grudi i slomio joj nos, pa pušten na slobodu!

Bosna i Hercegovina -
Eldin M. je prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napao devojku slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću izudaravši ga palicom po glavi

SARAJEVO - Eldin M. (22) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je u sarajevskoj opštini Centar pretukao i nožem ubo djevojku A. A. (19), pušten je na slobodu nakon saslušanja u policiji.

Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Eldin M. je, uprkos sumnji da je devojci naneo teške povrede, odlukom tužioca pušten na slobodu.

Incident se dogodio u subotu uveče u ulici Zuke Džumhura u opštini Centar, a policiji su slučaj prijavili radnici Hitne pomoći koji su devojku prevezli u sarajevski klinički centar.

Dežurni lekar konstatovao je da je zadobila teške povrede opasne po život. Ima ubodnu ranu u grudni koš, ali i prelom nosa i kontuziju glave.

Policija je ubrzo posle incidenta uhapsila napadača, koji je potom saslušan.

On je, inače, dobro poznat organima gonjenja. U januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama.

Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta devojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.

Roditelji povređenog dječaka tada su izjavili medijima da Eldinova familija teroriše stanovnike Koševskog Brda i da je njihov sin batine dobio jer je branio mlađeg brata od kojeg je Eldin tražio novac.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track