(VIDEO,FOTO) UPAO S NOŽEM U OPŠTINU: Bivši borac hteo da se prekolje pred poslanicima!
Foto: Printscreen Bportal.ba

Drama u Kalesiji

(VIDEO,FOTO) UPAO S NOŽEM U OPŠTINU: Bivši borac hteo da se prekolje pred poslanicima!

Bosna i Hercegovina -
U zgradi Opšine Kalesija, u prostoriji gde se održavaju sednice Opštinskog veća odvijala se danas prava drama

KALESIJA - Naime, Salih Zulfić, demobilisani borac Armije RBiH, ušao je sa nožem u salu Opšinskog veća Kalesija dok je trajala pauza, i sa nožem koji je držao pod grlom pretio da će se zaklati. Bivši borac je od nadležnih tražio da reše njegovu materijalnu situaciju.

Brzom reakcijom nekoliko poslanika i zaposlenih u Opštine, Zulfić je nož bacio na pod. S bivšim borcem su razgovarali poslanik Hasan Ćorsuljić, koji Zulfića poznaje iz rata, Zijad Kulanić, pomoćnik opštinskog načelnika, i Hajrudin Huseinović, sekretar Veća.

Oni su Zulfića ubedili sa baci nož. Ubrzo su stigli i službenici kalesijske policije, koji su Zulfića izveli iz zgrade. Inače, kako se čulo, Zulfić je nedavno boravio u Nemačkoj gde je pokušao da dobije azil. No, nakon što je odbijen, on je proteran. S obzirom da nema posla, teška materijalna situacija ga je naterala na ovaj čin.

Ovo je drugi put da jedan od demobilisanih boraca dolazi na sednicu Veća. Početkom maja ove godine, na sednicu je upao Mumin Turić zvani Živčo, poznati kalesijski borac, koji je uz povike “lopovi”, poslanicima poručio da rešavaju probleme običnih građana.

(bportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track