ZOVU GA HERCEGOVAČKI KLUNI: Sličnost između vladike Grigorija i holivudskog zavodnika je neverovatna
Foto: AP, Printskrin YT

Poznati dvojnik

ZOVU GA HERCEGOVAČKI KLUNI: Sličnost između vladike Grigorija i holivudskog zavodnika je neverovatna

Bosna i Hercegovina -

Vladika Grigorije je episkop zahumsko-hercegovački, a zbog njegove brade i frizure nazvali su ga hercegovačkim Klunijem.

Njihova sličnost očigledna je kada se uporede fotografije, a poslednjih nekoliko dana bila je i inspiracija za mnoge korisnike društvenih mreža kao i jedan satirični portal, koji je tu sličnost iskoristio i da Vladiku proglasi za zaštitno lice jedne vinarije.

Tako su objavili i šaljivu vest da je Grigorije nedavno boravio na jugu Francuske na poziv jedne ugledne vinarije, a da mu se tamo navodno desilo nešto neverotno. Menadžeri čuvene vinarije, uvidevši neverovatnu sličnost vladike između Grigorija i poznatog glumca Džordža Klunija bili su fascinirani i odmah su mu ponudili da reklamira njihova vina, tako što će se pojaviti u televizijskoj reklami kao Džordž Kluni.

Šalu na stranu. Iako vladika nije dobio ponudu da postane promo-lice poznate vinske kuće, definitivno je dobio laskavu titulu Klunujevog dvojnika, što svakako nije mala stvar!

Ne čudi ova njihova šala ni kada se uzme u obzir da je vladika poznat kao ljubitelj dobrih vina i da se i sam oprobao u ovom poslu.

Episkop je šest godina mlađi od slavnog glumca i nije da nije istina da žene sa zadovoljstvom prate emisije u kojima se pojavljuje Vladika, a u crkvu je uspeo da vrati brojne mlađe vernike.

(Alo/Jelena Đondović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja