SPAJDERMEN PROTIV NEPRAVDE: Superheroj na Zabjelu isteruje svoju pravdu
Foto: Facebook printscreen, Foto: Printscreen Facebook

Filmska drama u Podgorici

SPAJDERMEN PROTIV NEPRAVDE: Superheroj na Zabjelu isteruje svoju pravdu

Crna Gora -

Porodica Đurišić sa Zabjela u Podgorici nastavila je protest povodom spora koji vode sa opštinom, jer je, kako tvrde, ulica napravljena na njihovom imanju.

Sinoć su tim povodom organizovali projekciju filma za najmlađe sugrađane.

“Pozvali smo i Spajdermena da nam pomogne, i to ovog što ga je smorilo više sa bude isključiva dobrica. Bio je sinoć u Jerevanskoj ulici u 21h, da podrzi Đurišiće u borbi protiv nepravde i da priušti našoj i ostaloj deci besplatan bisokopski doživljaj na platnu, jer je i bioskop u CG postao luksuz, a ne kultura!”, kaže se u saopštenju porodice Đurišić koja je organizovala ovaj događaj.

“Uspešno je završeno Spajdermenovo veče, dođe on preneražen postupcima opštine Podgorica prema porodici Đurišić! Reče Spajdermen da nam daje punu podršku i da je tu uz nas sa ovim svojim malenim pomoćnicima, čak im je kroz film pokazao kako se to postupa sa nevaljcima. Da znaju sa kakvim čudovištima imamo posla. Bilo je svakakvih reakcija od: ,,Ovo je moj najlepši dan u zivotu” , do poistovećivanja sa borbom heroja i predloga koga sledećeg da pozovemo u pomoć! Hvala vam deco zabjelska, familijo, prijatelji i drugari naši”, zaključili su Đurišići. Podsećamo, ulicu na Zabjelu porodica Đurišić je u nekoliko navrata već blokirala, jer tvrde da je ulica napravljena na njihovom imanju. Opština im, po njihovim rečima, nije isplatila novac za eksproprijaciju iako je od gradnje prošlo mnogo godina.

Đurišići su do sada postavljali žicu, blokirali put automobilima, istovarali šljunak… ali bezuspešno.

Parcele zbog kojih porodica Đurišić protestuje su, prema ranijem saopštenju iz Direkcije za imovinu, svojina Glavnog grada, s obzirom na to da je sudski proces, kako navode, rešen u njihovu korist. Prema podacima koji se nalaze na sajtu Uprave za nekretnine, a u vezi sa spornim parcelama, Glavni grad Podgorica je nosilac prava svojine 1/1, dok braća Savo i Vanja Đurišić imaju pravo sukorišćenja u obimu prava 4/8.

(Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Neće ga panduri, neće ga demonstranti, a on se SUPER PROVODI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track