BUDVANSKI HEROJ DOBIJA ULICU: Skočio pod kombi da spasi devojčicu, a sad ga čeka nagrada
Foto: CDM

HOĆE DA SE ODUŽE HRABROM SUGRAĐANINU

BUDVANSKI HEROJ DOBIJA ULICU: Skočio pod kombi da spasi devojčicu, a sad ga čeka nagrada

Crna Gora -

Nakon što je spasao život trogodišnjoj devojčici, i njegova priča odjeknula regionom, ime Budvanina Branislava Babovića možda će nositi jedna ulica u tom gradu. Da takva ideja postoji kazao je sam Babović, koji je ispričao da su ga pozvali iz uprave grada i pitali ga ima li nešto protiv da Mainska ulica dobije ime Ulica Branislava Babovića.

“Ja sam zahvalio na ideji, rekao da, naravno, nemam ništa protiv, ali da to nije potrebno, jer ja sam jedan isti Banjo i pre i sada”, kazao je Babović.

Podsetimo, Babović je pre dve nedelje istrčao pred kombi i u poslednjem trenutku uspeo da uhvati devojčicu koja je prelazila ulicu, odgurne je u stranu i spasi joj život. Devojčica se u deliću sekunde odvojila od majke koja je plaćala račun na trafici, i izašla na ulicu. Na sreću, u blizini je bio Babović, a kola su prešla preko njegovog stopala. On kaže da je to već zaboravio.

Posle toga je primio bezbroj čestitki, a otac trogodišnje devojčice, zahvaljujući kojem je priča o Baboviću dospela u javnost, zvao ga je da bude joj kum.

"Dobio sam bezbroj poziva, mnogi su mi nudili posao, a zvali su me i iz Doma zdravlja da budem vozač. Zahvalio sam svima na ponudama i rekao da ne treba ništa, jer imam posao. Nakon tri dana video sam malenu, a kada mi je skočila u zagrljaj, bilo mi je puno srce! Zahvalan sam Draganu na svemu”, sa radošću priča Babović.

"Ima i onih koji komentarišu da se nikada ne bi bacili pod auto da spasu nekoga, da dete treba da čuva majka i slično. Na sve to mogu samo da im poručim da samo neka razmisle da li bi tako govorili da je njihovo dete bilo na ivici života”, poručuje Babović.

Kurir.rs/CDM Foto: CDM

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beba upala u kanalizaciju, spasioci bili bespomoćni, a onda je došao klinac sa divovskim srcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track