MILICA (4) U CRNOJ GORI POVREDILA PRST, A PREPISALI JOJ TERAPIJU SLADOLEDOM: Nalaz lekara podelio javnost!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJE

MILICA (4) U CRNOJ GORI POVREDILA PRST, A PREPISALI JOJ TERAPIJU SLADOLEDOM: Nalaz lekara podelio javnost!

Crna Gora -

Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" pojavio se izveštaj specijaliste iz Bara u kome se vidi da je devojčici koja je povredila prst kao terapija prepisan - sladoled.

U istom tom izveštaju navodi se da je devojčica povredila palac tako što ga je priklještila na vrata, kao i to da ima otok.

Međutim, terapija koju je lekar prepisao izazva je lavinu kometara. U opisu fotografije izveštaja postavljene na društvene mreže stoji da je dete povredilo ruku, kao i to da je reč o turistikinji. Posebno je istaknuto to da je pregled plaćen, jer je reč o stranim državljanima.

I dok jedni neodobravaju ovakav potez lekara, drugi podržavaju njegovu odluku.

"Ovo je jako simpatičan gest doktora obzirom da je dete u pitanju. Prikliješten palac, urađen rendgen, nije slomljen, nema terapije. Ovo je jako lepa dosetka da malo oraspoloži dete koje taj palac verovatno boli", stoji u jednom od komentara.

Drugi komentator je napisao u sličnom stilu: "Bas bezobrazan neki doktor...dje djetetu od 4 god da prepise sladoled za prikljesten prstic a ima rengeski snimak gdje se vidi da nista nije slomljeno....?".

Kurir.rs

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Kuma Saleta Mutavog u vrhu policije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track