BUGARIN USRED CRNE GORE ŠAMARAO PODGORIČANINA: Žestok incident na magistrali kod Crkvina
Foto: Profimedia, 0288580430

Uhapšen napadač

BUGARIN USRED CRNE GORE ŠAMARAO PODGORIČANINA: Žestok incident na magistrali kod Crkvina

Crna Gora -

Kolašinska polcija je privela Semirana Ramizova (40) vozača turističkog autobusa iz Bugarske, nakon što je, na magistrali u blizini Crkvina, fizički napao Podgoričanina V. J. i naneo mu lakše povrede po licu.

Kako je V. J. ispričao, incident se dogodio, dok je u svom automobilu stajao u koloni.

"Došao sam, od svoje vikendice na Crkvinama do restorana, da popijem kafu i natočim vodu, jer u vikend naselju imamo problema sa vodosnabdevanjem. Krenuo sam ka naselju i nisam imao razloga da žurim, jer tu je tunel, radovi na mostu ispod tunela, a u blizini je i skretanje ka mojoj vikendici na Crkvinama. Čuo sam sirenu, okrenuo se i video da dolazi od autobusa iza mene. Stigao sam do mosta, gde je bio zastoj zbog radova, pa se saobraćaj odvijao jednom trakom. Dok smo stajali u koloni, prišao je nepoznati čovek, otvorio vrata i počeo da me udara po licu", tvrdi Podgoričanin.

Kaže da je, dok ga je Bugarin udarao, pokušao da izađe iz auta, ali nije uspeo. Ramizov ga je vratima vozila udario po nozi. Pokušao je, navodno, i da mu otme telefon, sa kojeg je V. J. zvao policiju.

Nakon što je kolona krenula, autobus je pretekao vozilo kojim je upravljao V.J. ali ga je polica zaustavila. Protiv Ramizova je pokrenut i prekršajni postupak.

(vijesti.me)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track