JEFTINO PROŠLA: Željka Rolović osumnjičena za podvođenje platila 4.000 evra i puštena iz zatvora!
Foto: Printscreen CdM

Odobrena kaucija

JEFTINO PROŠLA: Željka Rolović osumnjičena za podvođenje platila 4.000 evra i puštena iz zatvora!

Crna Gora -
U okviru akcije „Lutka" po nalogu osnovnog državnog tužioca u Kotoru 20. avgusta Kotoranka Željka Rolović uhapšena je pod sumnjom da je organizovala lanac prostitucije u Crnoj Gori

BUDVA - Kotoranka Željka Rolović (37), osumnjičena da je u više primorskih opština organizovala lanac prostitucije na crnogorskom primorju, posle devet dana provedenih i spuškom zatvoru puštena je da se brani sa slobode. Naime Osnovni sud u Kotoru prihvatio je predlog odbrane da se njihova klijentkinja brani sa slobode uz jemstvo od 4.000 evra.

Rolovićeva je uhapšena 20. avgusta u okviru akcije „Lutka" po nalogu osnovnog državnog tužioca u Kotoru. U istoj akciji privedene su još tri devojke, koje su nakon saslušanja puštene na slobodu. Policija sumnja da je Rolovićeva na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, jahtama i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

Foto Facebook
Foto Facebook

“Ona je u te svrhe, sumnja se, koristila više punoljetnih ženskih osoba mlađe dobi. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, Ž. R. je, po nalogu ODT u Kotoru, lišena slobode i uz krivičnu prijavu privedena tužiocu na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prema pisanju Vijesti ova Koto bila je rado viđen gost mnogih noćnih klubova na crnogorskom primorju, gde je često dolazila sa svojim “djevojkama”.

Rolovićeva je pred tužiocem negirala da se bavila podvođenjem.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track