PODGORIČANINA UBILI PROFESIONALCI: Policija oduzima vespe i šalje na veštačenje!
Foto: Vijesti Online

Sklapaju mozaik zločina

PODGORIČANINA UBILI PROFESIONALCI: Policija oduzima vespe i šalje na veštačenje!

Crna Gora -
Likvidacija Aleksandra Brajovića (47) je naručena i odrađena na profesionalan način, a policija sumnja da su angažovane plaćene ubice iz inostranstva

PODGORICA - Podgorička policija pokušava da sklopi mozaik ubistva Podgoričanina Aleksandra Brajovića (47), ko ji je likvidiran u subotu, 15. avgusta u podgoričkom naselju Zabjelu. Na Brajovića, koji je bio u vozilu „rendž rover", kišu metaka ispalila su dva za sada nepoznata lica koja su bila na motoru.

Sumnja se da se Brajović, koji je osuđivan zbog šverca droge, bavio nelegalnim radnjama i da je likvidacija posledica poslovnih nesuglasica. Idući tim tragom istražitelji su saslušali na desetine lica ko ja su bila povezana sa Brajovićem.Prema nezvaničnim informacijama, posle ubistva policija je oduzela nekoliko vespi sa teritorije glavnog grada. One su poslate na veštačenje, jer inspektori traže barutne čestice, koje su morale posle pucnjave da ostanu na površini motora koji su koristile ubice.

Za likvidaciju Brajovića inspektori kažu da je naručena i odrađena na profesionalan način. Sumnjaju i da su za ubistvo angažovane plaćene ubice iz inostranstva, koje su možda već napustile teritoriju Crne Gore. Podgoričanin je likvidiran na već viđen način poslednjih godina u Crnoj Gori i počinioci nisu ostavili nikakav trag koji bi ukazao na njih. Takođe, kako navode sagovornici „Dana" iz policije, jasno je da su ubice duže vreme pratile žrtvu i da su imali podatke o kretanju.

- Sačekali su najsigurniji trenutak da ga ubiju kako nebi bili odmah uhvaćeni - kaže izvor „Dana" iz po licije.

Jedan atentat preživeo

Ubijeni je policiji poznat od pre i bio je nekoliko puta privođen zbog kaznenih dela. Suđeno mu je zbog šverca kokaina. Brajović je već bio žrtva atentata 2003. , ali je tada je prošao samo s lakšim povredama jer je uspeo da iskoči iz automobila sa suvozačevog sedišta usred pucnjave.

Pratite KURIR i na VAJBERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track