SPEKTAKL U PODGORICI: Doček Nove 2016. sa Joksimovićem i Hari Mata Harijem!
Foto: Damir Dervišagić

Biće veselo na Trgu Republike

SPEKTAKL U PODGORICI: Doček Nove 2016. sa Joksimovićem i Hari Mata Harijem!

Crna Gora -
Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine, saopštavaju u PG Birou

PODGORICA - Nakon višegodišnje pauze vrnogorska prestonica ove godine organizovaće doček Nove godine na Trgu Republike.U novogodišnjoj noći Podgoričane i sve goste grada zabavljaće Željko Josimović i Hari Mata Hari.

"Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i država proslaviti Novu godinu u Podgorici", saopštili su u PG Birou.

Kako su naglasili praksa svih velikih gradova je da se Nova godina tradicionalno proslavlja na gradskim trgovima, a Podgorica kao glavni grad Crne Gore želi da prati savremene trendove koji su deo kulture velikih evropskih i svetskih centara. Doček 2016. godine biće organizovan uz podršku prijatelja i partnera grada, dodaju u u saopštenju PG Birou.

Podsetimo, Željko Joksimović će 11. decembra održati koncert u "Kombank" areni, a publika će imati priliku da uživa u velikim hitovima kao pre 8 godina, kada je priredio žurku za pamćenje.

(CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track