PUCAO U GOSTA ZBOG PESME: Predao se vlasnik kafića u kom su ranjena dvojica muškaraca!
Foto: Printskrin Yt

Radile palice i pištolji

PUCAO U GOSTA ZBOG PESME: Predao se vlasnik kafića u kom su ranjena dvojica muškaraca!

Crna Gora -
Podgoričkoj policiji predao se Momo Medenica vlasnik kafića u kom se dogodio incident i on je sproveden u Budvu na ispitivanje

BUDVA - Podgoričanin Momo Medenica, osumnjičen da je u noći između petka i subote učestovovao u pucnjavi u Bečićima u kojoj su ranjeni Damir Kriještorac i Luka Gazivoda, predao se podgoričkoj policiji.

Vijesti nezvanično saznaju da ga je Medenica sproveden u budvansku policiju, kako bi ga saslušali inspketori koji rade na tom slučaju. Kriještorac i Gazivoda prvo su se posvađali sa osobljem plažnog bara, tražeći da im više puta puste jednu istu pesmu - “SOS” od Ivane Selakov.

Oni su navodno pretili da će zapaliti kafić, ukoliko vlasnik lokala Momo Medenica ne dođe "da ga prebiju". Kada su Medenica i još nekoliko osoba došli, verbalni sukob je ubrzo prerastao u tuču, jer je navodno Kriještorac krenuo da ih udara bejzbol-palicom.

Nedugo zatim neko je pucao u pravcu Kriještorca, kojeg je metak pogodio u nogu. Povređeni Kriještorac je van životne opasnosti, kao i Gazivoda kojem su konstatovane teške povrede glave.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track