CRNOGORAC IMAO ORUŽJE U ĆELIJI: Odbegli ubica pri bekstvu razoružao čuvare svojim pištoljem!
Foto: Facebook

Interpol traga za Ivanom Vujovićem

CRNOGORAC IMAO ORUŽJE U ĆELIJI: Odbegli ubica pri bekstvu razoružao čuvare svojim pištoljem!

Crna Gora -
BIJELO POLJE - Odbegli robijaš Ivan Vujović nije razoružao službenike u bjelopoljskom zatvoru, već je prilikom bekstva koristio svoj pištolj

Ovo su potvrdili izvori bliski istrazi. Isti sagovornik rekao je da policija i tužilaštvo utvrđuju kako je moguće da zatvorenik osuđen za ubistvo u zatvorskoj ćeliji poseduje oružje.

Foto Printscreen vijesti.me/Boris Pejović
Foto Printscreen vijesti.me/Boris Pejović

Iz Uprave policije je saopšteno da je raspisana međunarodna poternica za Vujovićem, koji je juče pobegao iz ZIKS Bijelo Polje, objavljuju Vijesti. "Policijski službenici Vujovića potražuju na nacionalnom i međunarodnom nivou budući da je za njim sinoć raspisana i međunarodna poternica NCB Interpol Podgorica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Ministarstva pravde je saopšteno da Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u saradnji sa Državnim tužilaštvom iz Bijelog Polja, kao i sa Upravom policije, intenzivno sprovodi aktivnosti na potpunom rasvetljavanju bekstva Vujovića iz Zatvora Bijelo Polje, kao i njegovom hvatanju.

Foto Printscreen youtube/vijesti.me
Foto Printscreen youtube/vijesti.me

"Takođe se preduzimaju se sve mere na utvrđivanju činjenica i okolnosti, da li su pojedini službenici Zatvora Bijelo Polje, ne vršeći svoje službene dužnosti doprineli bekstvu zatvorenika Vujovića", navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.

Da podsetimo zbog propusta čuvara bjelopoljskog zatvora 7. oktobra pobegao je i Jovica Zindović, Mojkovčanin, osuđen zbog ubistva Luke Popovića. On je pobegao trojici čuvara, koji su ga odveli u porodičnu posetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track