INCIDENT U BUDVI: Pijani Gojko učio Albanca pištoljem da priča crnogorski!
Foto: Profimedia

Dobio krivičnu prijvu

INCIDENT U BUDVI: Pijani Gojko učio Albanca pištoljem da priča crnogorski!

Crna Gora -
G. Š. (46) jedva uspeo da umakne Gojku B. (50) pa se posle pola sata vratio u kafe da plati račun

BUDVA - Gojko B. (50) iz Budve uhapšen je zbog zlostavljanja albanskog turiste G. Š. (46) iz Skadra, kojeg je uz pretnju pištoljem "učio" da priča crnogorski jezik. Incident se dogodio u utorak ujutro, u jednom budvanskom kafiću, nedaleko od autobuske stanice.

Albanac je u utorak rano ujutro seo da popije kafu u jednom kafiću, kada je Gojko je počeo da ga maltretira. Njega je navodno iznerviralo to što Albanac ne zna da govori crnogorski jezk. Gojko je bio u vidno pijan i tražio je od G. Š. da ponavlja reči na crnogorskom, a nakon toga je izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u noge albanskom turisti.

Kako pišu crnogorske "Vijesti", u početku niko u kafiću nije primetio da se dešava nešto čudno, sve dok konobarica nije videla da turista uplašeno za Gojkom ponavlja reči. Tada je konobarica prišla stolu i pitala Gojka šta se dešava, nakon čega je on ustao, počeo da se izvinjava i ljubi Albanca i konobaricu, a turista je pobegao iz kafića.

Turista je policiji ispričao da se posle pola sata vratio u kafić da plati račun, a onda je otišao da prijavi slučaj. Policija je Gojka nakon saslušanja, uz krivičnu prijavu za zlostavljanje i nedozvoljeno držanje oružja privela zameniku osnovnog državnog tužioca Žarku Pajkoviću, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track