UBIJEN POZNATI NIKŠIĆKI HIRURG: Rođeni brat mu smrskao glavu!
Foto: Printscreen CdM/Milovan Danilović

Zločin u naselju Miločani

UBIJEN POZNATI NIKŠIĆKI HIRURG: Rođeni brat mu smrskao glavu!

Crna Gora -
Žarko Pavićević (73) je osumnjičen da je tupim predmetom naneo više smrtonosnih povreda po glavi bratu Rajku (75).

NIKŠIĆ - Nikšićka policija uhapsila je Žarka Pavićevića (73) zbog sumnje da je ubio rođenog brata, hirurga u penziji, Rajka Pavićevića (75), saopštila je Uprava policije.

Žarko je osumnjičen da je tupim predmetom naneo više smrtonosnih povreda po glavi i vratu bratu Rajku.Iz Medicinskog centra u Nikšiću, sinoć oko 22.30 sati, obavijestili su policiju da je u njihovu ustanovu dovezeno telo Rajka Pavićevića sa vidnim povredama glave.

Telo preminulog Rajka Pavićević prebačeno je na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici gdje je urađena obdukcija. Rezultati odbukcije pokazali su da se radi o nasilnoj smrti. Nakon sprovedenih policijskih aktivnosti na rasvjetljavanju ovog slučaja uhapšen je Žarko Pavićević, rođeni brat žrtve.

Sumnja se da je Žarko Pavićević, sinoć u njihovoj porodičnoj kući u Nikšiću, brata Rajka više puta tupim predmetom naneo teške telesne povrede. Rajko Pavićević je od zadobijenih povreda preminuo na putu za bolnicu.

“Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track