FILMSKA POTERA ZA LOPOVSKOM TROJKOM: Uhapšena ženska banda koja je pljačkala po Zagrebu!

Konačno iza rešetaka

FILMSKA POTERA ZA LOPOVSKOM TROJKOM: Uhapšena ženska banda koja je pljačkala po Zagrebu!

Hrvatska -

Zagrebačka policija uhapsila je tročlanu žensku bandu lažnih radnica Doma zdravlja

Oni su primetili sumnjivo vozilo u kojem su bile žene koje su preturale po kesama. Zagrepčani mogu da odahnu posle hapšenja tri devojke, od kojih je jedna maloletna a druge dve su stare 21 i 29 godina. Naime, pretpostavlja se da u prevarantskim akcijama nisu bile same. Trenutno ih terete za pljačku 75-godišnje F. P. koju su prevarile sat vremena pre hapšenja u njenom stanu.

Očajnoj penzionerki su nešto iza podne kradljivice pokucale na vrata nakon što su se dan ranije telefonski najavile da će joj "preventivno izmeriti pritisak i holesterol". Žena je poverovala u dobronamjernost telefonskog poziva pa je sutradan gošće pustila u stan. I dok ju je jedna 'pregledala' druge dve su iz njenog stana ukrale nakit, novac i cigarete ukupne vrednosti oko 1.4000 evra. 'Tretman' su brzo prekinule i pobegle iz zgrade, sele u automobil i odvezle se malo dalje kako bi podelile plen.

Tada nisu ni slutile da ih je 'snimilo' budno oko policajke. Usledila je filmska potera jer su pljačkaššicepokušale da pobegnu kroz lavirint uličica. Mešutim policajci su presreli auto i uhapsila ovu lopovsku trojku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja